From: alnis@lis.lv
To: sveiks@latnet.lv
Date: 1/25/01 2:17
Subject: Rītdienai

Diemžēl vēl šovakar nejūtos labi, pat nezinu kādas zāles dzert, jo to nav, ir tikai slikta pašsajūta, smaga galva, kas galīgi negrib domāt un vēders, kurš arī ne visai prasa barību.

Par statūtiem vēlāk.

Vakar biju Rīgā, uzņēmumu reģistrā un noskaidroju par trūkstošo, lai varētu reģistrēt. 18oo bija arī Juris un Kārlis Putriņi, sazvanījām Viesturu, jo nelēmām, ka šīvakara satikšanās nav vērts tērēt laiku, labāk lai domā par Sorosa konkursu. Arī Juris devās meklēt kādu cilvēku, kurš varētu palīdzēt. Bet es devos vākt datus reģistram un mājās sagatavoju vēl pāris pielikumus.

Šodien dokumentus nodevu un "Rītdiena" ir piereģistrēta. Juris satikās ar savu kadru - Andi un mūsu Viesturu, tos iepazīstināja un konstatēja, ka abi ir ļoti spējīgi un gudri puiši, bet konkurss par interneta portālu ir ļoti sarežģīts, un vai būs mums pa spēkam... Tas faktiski līdzinās jaunas interneta pakalpojumu firmas radīšanai. Taču viņiem ir varianti un tiks strādāts. Šoreiz gan tas nebūs nekāds kauns un "Rītdienai" nāks par labu, kaut gan jāsaka, ka katra neveiksme tomēr savu iespaidu dod un atkal vajadzīgs saņemties, lai darītu tālāk.

Sestdien braucu uz Kandavu, kur notiek VAK saiets (kongress), kurā uzstāšos par "Rītdienai" darbības mērķiem, tādejādi tas tiks padarīts arī par visa VAK (visu neatkarīgo nodaļu, kuras atrodas visā Latvijā) programmu, Tas nozīmēs, ka mums būs sabiedrotie . Bija jautājumi šai sakarā (Astrīda), atgūšos, paskaidrošu. Arī Ulža sūtītos Liepiņa piedāvātos statūtu izmaiņas esmu saņēmis abos variantos. Paldies visiem!

Taču visvislielākās cerības es lieku tomēr uz mūsu jaunākās paaudzes - es domāju Sveikotāju - aktivitāti, jo, lai kā es gribētu, lai kā es domāju un krenķējos, mana izglītība ir un būs par mazu un vajadzīgs man gudrs un uzticīgs palīgs.

Nejūtu arī rakstītājus avīzēs.

Kā vienmēr ar cerībām skatoties nākotnē!

Alnis.