Sapulces protokols Nr.10

28.03.2001. Rīgā Audēju ielā 7/9 VAK telpās ir sapulcējušies VAK nodaļa “Rītdienai”

Alnis Freibergs
Kārlis Putriņš
Juris Putriņš
Arvīds Ulme

Darba kārtība:

  • Informācija par paveikto
  • Darbības programma.

A.Freibergs ziņo par publikācijām rajonu avīzēs un par lauksaimnieku apvienību atsaukšanos, sarunām ar tām par sadarbību.

Juris Putriņš sagatavo “sponsoru vēstules” tekstu un izstrādā “Rītdienai” logo un firmas blanku.

Kārlis Putriņš- ir apzinājis un uzņēmis sakarus ar vietējām VAK organizācijām:

  1. Cēsis
  2. Valmiera
  3. Talsi
  4. Dobele
  5. Jelgava
  6. Ēdole (Kuldīgas raj.)
  7. Burtnieki
  8. Renda
  9. Gaiziņš

Sestdien brauks uz Vestienu, gaida vēl vairākas atbildes(piem. Kuldīga, Sabile uc)

No sapulces ātrāk aiziet J.Putriņš un A.Ulme, kurš brauc uz Mežaparku pārbaudīt faktu, pēc kura iznāk, ka mūsu slavenais hokejists un miljonārs Sandis Ozoliņš tur izcirtis vairāk kā simts priedes, lai ierīkotu golfa laukumu.

Taču sapulcē ieradās sveikotājs, pensionārs, firmas līdzīpašnieks Ilmārs Andersons. Pārrunājām vispārējo politiski ekonomisko situāciju Latvijā, atrodot, ka visumā mūsu viedokļi ir saskanīgi.

Iepazīstinu I. Andersonu ar mūsu turpmākajiem uzdevumiem, kuros arī viņš solās iesaistīties. Neapsolot daudz, tomēr izsaka varbūtību par nelielu finansiālu atbalstu, kā arī apsola iepazīstināt ar “Rītdienas” darbību savus darba kolēģus, kas sastāda ap 40 cilvēku. Iesakot arī tiem laist ziņu tālāk draugiem un ģimenē, informēto loks var stipri paplašināties.

Nācām arī pie vienota secinājuma, ka varētu būt vairāk šādu nedaudz darītāju, kas nebūt neprasītu daudz laika, bet sasniegumi būtu jūtami.

Protokolēja: Alnis Freibergs.