Re: e-taure

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 4/2/04 6:07

Sveiki!

Varbūt kāds sveikotājs atcerēsies tādu mūsu pasākumu pirms pāris gadiem, ko nosaucām e-taure. Doma bija mobilizēties uz ātru pretreakciju pret jebkādu Latvijai nelabvēlīgu dezinformāciju medijos. Tai sakarībā arī tika izveidota datubaze ar mediju e-pasta un telefonsakaru koordinātēm.

Nupat saņēmu sekojošo vēstulīti no tautieša vārdā Jānis. Protams, noņemšu saiti ar e-tauri no mājas lapas "Kas jauns LAtvijā", bet vai kāds man nevarētu pateikt, kas tas ir tāds par likumu kas aizliedz novecojušu informāciju glabāt?

Juris

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _

From: Interneta Taure e-taure@inbox.lv
To: zagarins@stcc.edu
Date: 4/2/04 3:24
Subject: e-taures datubāze

Labdien!

Lūdzu, no servera noņemiet (izdzēsiet) E-taures datubāzes informāciju, jo tā ir novecojusi un šādas informācijas glabāšana, kā izrādās, ir pretlikumīga.

Visu labu,
Jānis

-- Your free mail Inbox.lv|
This message contains no viruses.
Guarantēd by Kaspersky Anti-Virus.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

 

 

From: uldis@parks.lv
Date: 4/2/04 6:32

Domāju, ka tās ir pilnīgas muļķības, tāda likuma nav un nevar būt. Saistībā ar Internetu Latvijā vispār nav nekādu likumu, par par (pret) spama izsūtīšanu, ja nu vienīgi uz Internetu reizēm attiecinā kādus citus likumus(nu, piem., bērnu pornogrāfija un tml.).

Bet par novecojušām datu bāzēm... nu, atvainojiet, tad jau katru otro, kam ir sava mājas lapa, var saukt pie tiesas...

Lai Jums adekvāta diena :)

Uldis

== To make a long story short, don't tell it ==

 

 

From: hbush@apollo.lv
Date: 4/2/04 7:07

Laiku e-pasta parasti fikse pec GMT. Tatad 03:34 vel bija 1. aprilis ASV teritorija. Secinajumi: 1) Aprill, aprill! 2) jokotajs, visticamak, bija no "aizdīķa" :-)

Ja novecojušu informaciju nedrikstetu glabat, tad vispirms jau butu jalikvide visi muzeji, arhivi un bibliotekas... Tads Orvelisks jociņš, ja ta padoma.

Harijs

 

 

From: zdzenis@earthlink.net
Date: 4/2/04 9:58

Sveiki.

Nesaprotu Jāņa pretošanos ja Juris vēlās e-tauri paturēt savā mājas lapā.

Domāju daudz ko mēs te esam rakstijuši un diskusējuši ir vērts paturēt.

Varbūt tādēļ mans datoors dazreiz drusku nopūšās.

Ja nav nekas par prātam ikdieniškā sveika kastē pārlasu vecās. Intresanti dazreiz salīdzināt tēmu domas kā bij aprakstītas ilgu laiku atpakaļ.

Zigrida

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 4/2/04 10:05

Nē, nu! Te runa bija par novecojušo datu bazi ar avīžu e-adresēm un tā tālāk, ne jau par diskusiju arhīvu! To datu bazi es labprāt novācu, jo acīmredzot nevienam tā nebija vajadzīga un tā tiešām bija novecojusi līdz bezjēgai. Kā jau mēs visi labi zinām, mūsu pašu Melnais Pluntujons ir katrā laikā vietā un nevietā gatavs piespēlēt Dienas un NRA un Delfi redaktoru e-adreses katram kam iegribētos uzrakstīt e-vēstulīti par Vēlēšanu likuma neatbilstību Satversmei vai arī par ko citu.

Juris

 

 

From: zdzenis@earthlink.net
Date: 4/2/04 11:16

Jā papiņ Jurīt, zinu par ko runa bij. Tikai pieminēju diskusijas arhīvus kā piemēru.

OK?

 

 

From: ugis.berzins@swipnet.se
Date: 4/4/04 6:30

Nebūtu gudrāk atjaunot e-tauri?

Darbības lauks šodien gandrīz vai lielāks nekā bija tad, kad to dibināja!

Novecojusies informācija ir daudzās datu bazēs, piemēram gailis jau nav Latvijas Premjerministrs utt. utt.

Mes latviesi esam viena fantastiska tauta.

Ugis G. Berzins

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 4/4/04 7:52

Sveiki!

Fantastiskais Uģis: < Nebūtu gudrāk atjaunot e-tauri? Darbības lauks šodien gandrīz vai lielāks nekā bija tad, kad to dibināja!>

Darbības lauks neko lielāks nemaz vispār nevar būt kamēr Fantastiskais Tautietis un visi viņa līdzdomātāji paši savā tautiskajā darbībā tālāk nekur netiek par nemitīgu vaimanāšanu par Fantastiskās Tautas neizdarību, mudināšanu uz tautas pārtapšanau par demokrātijas cienīgāku tautu, asariņu noraukšanu, muguriņu saliekšanu un žēlu nopūšanos, "Ko tad nu mēs!"

Juris

 

 

From: ugis.berzins@swipnet.se
Date: 4/5/04 4:20

Kultūras atšķirības starp Eiropu un Impēriju acīmredzot pieaugišas, bet var arī būt, ka pa ceļam uz rietumiem e-pasts tiek filtrēts un pielaikots impērijas vajadzībām !!??? :-) ;-)

Fantastiskais tautietis nekad nevaimanā un nesūdzās par savas tautas neizdarību jo apzinās, ka tā ir ļoti gudra, jo līdz šim pārdzīvojusi gan bruniniekus, carus, polus, leisus, krievus, zviedrus utt. utt. Cik daudz citas tautas ar kautko tādu var lepoties?

Citām tautām nav arī tautieši, kas kā vienīgo nākotnes risinājumu saskata pastāvošā vēlēšanu likuma mainīšanu, lai varu skaldītu mazās drumstaliņās un zemgalda un virsgalda tirgus un andele augtu ....

Būs fantastisks apgrozījuma pieaugums ... :-)

Ugis, Pūpolu svētdienā iztika bez pēriena, jo tāda paraša šeit nav, tādēļ arī Impērija vai Kina nebia šo pasaules dalinu pārpludinājusi ar mākslīgiem pūpoliem .....

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 4/5/04 4:56

Sveiki!

Fantastiskais Uģis: < Fantastiskais tautietis nekad nevaimanā un nesūdzās par savas tautas neizdarību...>

Ja pieprasīsi, papūlēšos, sameklēšu citātus!

< Citām tautām nav arī tautieši, kas kā vienīgo nākotnes risinājumu saskata pastāvošā vēlēšanu likuma mainīšanu, lai varu skaldītu mazās drumstaliņās un zemgalda un virsgalda tirgus un andele augtu ....>

Es neesmu tas, kas vaino Latvijas tautu demokrātijai nepiemērotā neizdarībā un nevarībā. Tu tas esi, kas Latvijas tautu tā vaino. Es vainoju Tevi personīgi, ka Tu nevīžā saprast, ka Latvijas Vēlēšanu likums nav atbilstošs demokrātijai. Es domāju, ka tas jau izsenis ir vairumam sveikotāju skaidrs, ka Tavējais instinkts ir par to pašu veco labo vadonību un pret demokrātisku pašatbildību kuru Tu apzīmē par tautas skaldīšanu drumstaliņās kur "zemgalda andeles" atvietotu visas tautas atbalstīta Socialistiskā Vai Vienalga Kādā Nosaukumā Dēvētā Vadoņa gribu. Nav jau nekāds brīnums, ka Tu mums te visiem priekšā nesen skaļi raudāji vienbalsīgi ar visiem pārējiem bezpartejiskajiem repsjistiem par Dumās Malvīnes izvēli nesarīkot vis Repsjes kungam par prieku nekādas ārpuskārtas vēlēšanas kur vienreiz par visām reizēm tauta izdarītu savu "demokrātisko"x izvēli.

Juris

 

 

From: ugis.berzins@swipnet.se
Date: 4/6/04 5:42

Labrīt Lieldienu priekšsvētku rītā.

Vēlēšanu likuma maiņas vēl vairāk pastiprinātu šodienas situāciju Latvijas politikā. Šodien mums ir, valsts galvas izvēleta, daudzpartiju valdība, kas nav un nebūs spējīga Latvijas un Latvijas iedzīvotāju labā ātri un efektīvi darboties!

Atkarībā no viedokļa rodas dažādas interpretācijas ....... viens runāšanu, diskutēšanu par kādu pašam ne visai patīkamu lietu, uzskata kā aktīvu darbību pārmaņām, cits to no sava viedokļa tulko kā vaimanas un sūdzēšanos par savas tautas izdarību, (milzīgs paldies par to, ka vismaz tagad pieskaiti mani mūsu tautai, nākotnes izredes paliek aizvien labākas ...) kad runa ir par pagājušiem notikumiem un ieceres par nāotnes risinājumiem.

Ugis, pa ceļam lasīt un atbildēt "vecākas" vēstules.

Jāpaskatās arī kā bija ar to teroristu mīļotāju Impērijā ... :-)

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 4/6/04 7:18

Sveiki!

Fantastiskais Uģis deklarēja tā: < Vēlēšanu likuma maiņas vēl vairāk pastiprinātu šodienas situāciju Latvijas politikā.>

Runa ir par vienu Vēlēšanu likuma maiņu, nevis par vairākiem. Vēlēšanu likuma maiņa par ko ir runa ir noteikums, ka neviens Saeimas deputāta kandidāts nedrīkst kandidēt vairāk nekā vienā vēlēšanu apgabalā.

< Šodien mums ir, valsts galvas izvēleta, daudzpartiju valdība, kas nav un nebūs spējīga Latvijas un Latvijas iedzīvotāju labā ātri un efektīvi darboties!>

Pēc minētās Vēlēšanu likuma maiņas paplašinātos un nostiprinātos lielās partijas, atkristu viena vīra sīkpartijas, un sāktu veidoties demokrātiska saikne starp deputātiem un atsevišķo apgabalu vēlētājiem.

Ja Tu domā, ka pēc minētās Vēlēšanu maiņas pastiprinātos šodienas situācija Latvijas polītikā, tad Tu droši vien arī domā, vienīgais, kas Latvijai vajadzīgs lai demokrātija darbotos kā citās demokrātijās būtu Latvijas tautas pārtapšana par citu, labāku tautu - tādu, kā tajās citās demokrātijās.

< ....... viens runāšanu, diskutēšanu par kādu pašam ne visai patīkamu lietu, uzskata kā aktīvu darbību pārmaņām, cits to no sava viedokļa tulko kā vaimanas un sūdzēšanos par savas tautas izdarību>

Nezinu cik reizes Tu mums esi te skaidrojis, ka viena no Fantastiskās Tautas tupības pazīmēm ir, ka tā neklausās un Fatastiskā Uģa pamācībām....

< (milzīgs paldies par to, ka vismaz tagad pieskaiti mani mūsu tautai, nākotnes izredes paliek aizvien labākas ...)>

Neatceros, ka būtu noliedzis ka Tu un visi Tavi līdzdomātāji Sveikā, Uldis Adekvātais, Harijs Bezpartejiskais, Arturs Roobentehvs, Aija Baltā Mahte, Viesturs Grūtsirdīgais, Rumpis Bezpalīdzīgais, Polītologs Divigā, Vilis <')))><, Vents Apjomīgais u.c. ir piederoši Latvijas tautai.

Juris

 

 

From: ugis.berzins@swipnet.se
Date: 4/6/04 8:21

Juri, labākā Lieldienu dāvana, tiktam pieskaitītam tik izcilai grupai! Fantastiski!

Ugis.

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 4/6/04 9:03

Sveiki!

Uģis Fantastiskais nopriecājās: < labākā Lieldienu dāvana, tiktam pieskaitītam tik izcilai grupai! Fantastiski!>

Es jau arī esmu pieskaitāms izcilajai Latvijas tautai. Še Tev vēl viena dāvana no Lieldienu zaķīša!

Juris

 

 

From: pistole@ebtech.net
Date: 4/6/04 11:25

Juri, vai tad es, jeb kāds cits Sveikā ir teicis ka nav vēlams lai par Saeimas deputātu drīkst kandidēt tikai vienā rajonā?

Starp citu, arī Kanādā ir "Advance polling", ( pirms vēlēšanas) kurā katrs rajonā reģistrētais balsotājs drīkst piedalīties, ja jebkādu iemeslu dēļ nebūs spējīgs, jeb tam nebūs ērti ( piemēram darba dēļ) nodot savu balsi pierakstītā dzīves vietā vai paredzētā laikā. Tā tas ir vietējās pašvaldības, kā arī Provinces un Federālās valdības vēlēšanās. Tā tad tas nav nekas jauns.

Domāt un gribēt varam visu, tikai reāli, Tu jau gadiem ilgi šeit Sveikā esi šo tēmu kladzinājis līdz apnikumam, bez redzama rezultāta. Arī "Rītdienai" to mēģināja īstenot un kas notika?

Ja Tev tas ir tik svarīgi, iesaku uzdot darbu "Ceturtā ranga skolā" , take a "sabbatical" vai early retirement, pārcelties uz dzīvi Rīgā un pie Laimas pulksteņa skaļi aģitēt pret vēlēšanu likuma neievērošanu.

Varbūt ka kāds Tevi tur uzklausīs. Iespējams pat ka kāds reportieris ieliks rakstiņu par Tavu izdarīšanos un iemesliem kādā no Latvijas avīzēm. Atbalstītājus meklē Latvijā.

Nekāds, ko nu es, Zigis.

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 4/6/04 11:37

Sveiki!

Zigis norauca asariņu, salieca muguriņu, un žēli nopūtās, "Ko tad nu mēs!":

< Domāt un gribēt varam visu, tikai reāli...>

Jā. Žēl gan, ka tai realitātei jāatduras pret tādiem Baltiem Tehviem kā Tevi u.c. sveikotājiem!

< Tu jau gadiem ilgi šeit Sveikā esi šo tēmu kladzinājis līdz apnikumam, bez redzama rezultāta. Arī "Rītdienai" to mēģināja īstenot un kas notika?>

Notika, ka Tu asariņu norauci, salieci muguriņu, un žēli nopūties "Ko tad nu mēs!" un vēl piemetināji "tikai reāli..."

< Ja Tev tas ir tik svarīgi, iesaku uzdot darbu "Ceturtā ranga skolā", take a "sabbatical" vai early retirement, pārcelties uz dzīvi Rīgā un pie Laimas pulksteņa skaļi aģitēt pret vēlēšanu likuma neievērošanu.>

Redzi. Lai cik reizes es Tev to neesmu skaidrojis, arī Arturam Roobentehvam un Aijai Baltai Mahtei un Elizabetei Mīļvārdītei u.c., man nav svarīgi Latvijas tautu uzrunāt. Man ir svarīgi Tevi uzrunāt. Un Artūru Roobentehvu un Aiju Balto Mahti un Elizabeti Mīļvārdīti u.c.

Juris

 

 

From: pistole@ebtech.net
Date: 4/6/04 12:15

Ak Tu negribi griezties pie Latvijas tautas un uzrunāt tieši, sakarā ar Tavu jājamo zirdziņu bet gaidi lai to dara citi Tavā vietā. Padomi ir lēti. Jā, jā rausti vien striķīšus no tālienes kur drošība. Vai Tev ir bailes ka kādam sperot kaķim zem astes trāpīs Tev sāpīgā vietā? Tā tad Tev ir svarīgi tikai muti plātīt bez nozīmīgas skaņas.

Zigis.

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 4/6/04 12:44

Sveiki!

Zigis mani uzrunāja izsmejoši: < Ak Tu negribi griezties pie Latvijas tautas un uzrunāt tieši, sakarā ar Tavu jājamo zirdziņu bet gaidi lai to dara citi Tavā vietā.>

Vispirms, mana griba uzrunāt tieši Tevi neizteic negribu uzrunāt Latvijas tautu! Un tad otrkārt, mana doma, ka tieši Tu, Zigi Baltais Tehv, varētu vismaz tik pat daudz padarīt kā es, lai tautu informētu par Vēlēšanu likuma neatbilstību demokrātijai nav nekāds "jājamais zirdziņš". To es domāju ar apzinātu nopietnību. Es nemaz nemēģinu panākt, lai kāds cits kaut ko dara manā vietā bet es gribu panākt, lai tieši Tu, tāpat kā es, mudinātu savus paziņas un tādā veidā arī, galu galā, to pašu visu tautu mudinātu prasīt demokrātijai atbilstošu Vēlēšanu likumu. Jo, lūk, demokrātijā ar to vien nepietiek, kā Tu pats smejies, nostāties pie Laimas pulksteņa un uzrunāt tautu! Nepietiek pat ar to vien, ka profesionāls politologs pret samaksu sagatavo iesniegumu Satversmes tiesai par to, lai deputātu kandidāti vairs nedrīkstētu balotēties vairākos vēlēšanu apgabalos vienlaicīgi. Tev pašam to ir papreikšu jāgrib un jāsaprot kāpēc to gribi.

< Padomi ir lēti. Jā, jā rausti vien striķīšus no tālienes kur drošība.>

Arī Tavi padomi ir lēti. Kāpēc Tu domā, ka man būtu bailes pastaigāties Rīgā kaut vai pa Maskavas forštati? Kaut vai aprunāties ar bomzi manas mājas trepjtelpā vai ar bēdu brāli krogā?

< Vai Tev ir bailes ka kādam sperot kaķim zem astes trāpīs Tev sāpīgā vietā? Tā tad Tev ir svarīgi tikai muti plātīt bez nozīmīgas skaņas.>

Ja mana mutes plātīšana būtu bez skaņas, tad jau Tu nemaz nepūlētos man pretī runāt! Un es esmu pilnīgi drošs, ka Tu man nespertu nevienā sāpīgā vietā, ja man gadītos Tevi sastapt pastaigājoties vai iedzerot kādā pagaraba krodziņā Rīgā Maskavas forštatē.

Juris

 

 

From: pistole@ebtech.net
Date: 4/6/04 2:49

Juri, ak Tu domā ka es Tevi uzrunāju izsmejoši? Loģiska diskusija nav tāda pati kā Tava izaicinošā ņirgāšanās.

< Vispirms, mana griba uzrunāt tieši Tevi neizteic negribu uzrunāt Latvijas tautu!>

Kāpēc tad Tu to nedari pie Laimas (konfekšu fabrikas) lielā pulksteņa, tur dabūsi vis lielāko audienci? Es esmu latvietis bet ne Latvijas tauta. Tā dzīvo Latvijā. Kā kādreiz Ēriks Snarskis Tev jautāja, kāds labums no Tevis ir Latvijai ja Tu tur nedzīvo un nodokļus nemaksā? Tava pase ir valstij izdevums. Es neesmu pavalstnieks.

< Un tad otrkārt, mana doma, ka tieši Tu, Zigi Baltais Tehv, varētu vismaz tik pat daudz padarīt kā es, lai tautu informētu par Vēlēšanu likuma neatbilstību demokrātijai nav nekāds "jājamais zirdziņš".>

Kā Tu zini ka es to jau sen nedaru? Vai man ir jānorāda Tev kur un kā es ko daru?

< Jo, lūk, demokrātijā ar to vien nepietiek, kā Tu pats smejies, nostāties pie Laimas pulksteņa un uzrunāt tautu!>

Es nesmējos ieteicot sprediķēt pie Laimas pulkstaņa, to darīju visā nopietnībā dodot padomu kā , pēc manām domām, visvieglāk Tavu mērķi sasniegt.

Ja gribi lai Tevi kāds uzklausa, tad tiešām ir jāiet tur kur visvairāk cilvēki apgrozās.

< Nepietiek pat ar to vien, ka profesionāls politologs pret samaksu sagatavo iesniegumu Satversmes tiesai par to, lai deputātu kandidāti vairs nedrīkstētu balotēties vairākos vēlēšanu apgabalos vienlaicīgi.>

Protams ka pagātne rāda ka nepietiek, tāpēc jau es Tev ieteicu braukt uz Latviju un vākt tautas parakstus ar adresēm, kurus pievienot Satversmes tiesas iesniegumam.

< Tev pašam to ir papreikšu jāgrib un jāsaprot kāpēc to gribi.>

Es negribu, tikai ieteicu, Latvijas tautai to ir jāgrib un kā rādās, negrib.

< Kāpēc Tu domā, ka man būtu bailes pastaigāties Rīgā kaut vai pa Maskavas forštati? Kaut vai aprunāties ar bomzi manas mājas trepjtelpā vai ar bēdu brāli krogā?>

Vai es teicu ka Tev ir bailes vienkārši pastaigājoties pa Maskavas forštati?

Staigāt un skaļi bļaut par vēlēšanas likumiem latviešu valodā gan neieteicu. Tavas mājas trepju telpā runāt ar bomzi nevajadzētu būt bīstami, viņš taču zin kam māja pieder un ar bēdu brāli krogā? Būdami bēdu brāļi situācija jūs izlīdzina.

< Ja mana mutes plātīšana būtu bez skaņas, tad jau Tu nemaz nepūlētos man pretī runāt!>

Es skaņas no Tavas mutes nedzirdu, tikai lasu vārdus kurus raksti un bieži tiem nav daudz loģikas. Tu esi vairāk "Jack of all trades but master of none, or perhaps a few". Nevar taču Tevi vainot, visu nevar zināt. Piekrītu, ir lietas par kurām Tev ir lielāka zināšana kā man, bet ir man tādas par kurām Tu esi galīgs muļķis. Tā tad caurmērā vienlīdzīgi.

< Un es esmu pilnīgi drošs, ka Tu man nespertu nevienā sāpīgā vietā, ja man gadītos Tevi sastapt pastaigājoties vai iedzerot kādā pagaraba krodziņā Rīgā Maskavas forštatē.>

Jā Juri, vari būt pilnīgi drošs, es neesmu varmācīgs un Tev nekādā gadījumā neuzbruktu. Domstarpības nevar atrisināt sitot ar dūri pa degunu, vai ar celi staklē, vienīgi ar loģisku diskusiju.

Zigis.

 

 

From: zagarins@stcc.edu
Date: 4/6/04 3:43

Sveiki!

Zigis uzstājās ar loģiku:

< ak Tu dom* ka es Tevi uzrun*ju izsmejoši? Lo*iska diskusija nav t*da pati k* Tava izaicinoš* *irg*šan*s.>

Mana izaicinošā ņirgāšanās ir tik pat loģiska kā Tava!

< K*p*c tad Tu to nedari pie Laimas ( konfekšu fabrikas) liel* pulkste*a, tur dab*si vis liel*ko audienci? Es esmu latvietis bet ne Latvijas tauta.>

Es taču Tev teicu, ka es gribu uzrunāt tieši Tevi, nevis visu tautu! KAs tā Tev par loģiku man ieteikt to, ko es negribu?

< T* dz*vo Latvij*. K* k*dreiz *riks Snarskis Tev jaut*ja, k*ds labums no Tevis ir Latvijai ja Tu tur nedz*vo un nodok*us nemaks*? Tava pase ir valstij izdevums. Es neesmu pavalstnieks.>

Kā toreiz Snarsku Ērikam atbildēju, nav jāmaksā nodokļi, lai piederētu tautai. Nu nav tāda likuma, ka vislielākais nodokļu maksātājs ir vislielākais tautietis. (Lai gan Lemberga kungs varbūt tā domā gan.)

Un par manu ieteikumu atbalstīt demokrātijai atbilstošu Vēlēšanu likumu:

< K* Tu zini ka es to jau sen nedaru? Vai man ir j*nor*da Tev kur un k* es ko daru?>

KĀ es zinu? Tā es zinu, ka Tu mani izsmeji kad es to daru un uzrunā mani Ērika Snarska citātiem. Tā es zinu, ka Tava attiecība pret LR Vēlēšanu likuma ir nenopietna.

< Ja gribi lai Tevi k*ds uzklausa, tad tieš*m ir j*iet tur kur visvair*k cilv*ki apgroz*s.>

Es gribu, lai Tu mani uzklausi, un es gribu, lai arī Melnais Pluntujons, Arturs Roobentehvs, Uldis Adekvātais, Uģis Fantastiskais, Vents Apjomīgais, Aija BAltā Mahte u.c. mūs novēro un sniedz mums savu konstruktīvo kritiku.

< Es negribu, tikai ieteicu, Latvijas tautai to ir j*grib un k* r*d*s, negrib.>

Nē. Latvijas tauta nav tā kas to negrib. Tu esi tas kas to negrib.

Juris

 

 

From: pistole@ebtech.net
Date: 4/6/04 5:29

Juri,

Cik reizes man Tev ir jāskaidro? Latvijas tauta dzīvo Latvijā. Tās starpā ietilpst arī Latvijā dzīvojošie krievi. Ne Tu ne es esam Latvijas tauta, jo Latvijā nedzīvojam. Tava Latvijas pase dod Tev tikai "False pretence" ka Latvijas tautai piederi. Cik reizes Tu mums esi apgalvojis ka esot kārtīgs amerikānis? Jā, mūsu senči bija latvieši un uz to faktu balstoties es un Tu varam sevi saukt par latviešiem (ethnic origin - Latvian), bet ir arī jāpiemin ka esam Latvijas tautai nolūžuši zari, jo ne Tu ne es tur pastāvīgi dzīvot neatgriezīsimies.

Kā Tu vari teikt ka es negribu lai Latvijā tiktu vēlēšanu likuma ievērošana? Gribu vai nē, man par to nav nekāda teikšana, gluži tā pat kā man nebūs nekāda teikšana kurš būs jūsu nākošais Prezidents. Kā Tu vari godī gi kalpot diviem kungiem, ja katram ir sava interese? Tu laikam neesi ievērojis ka braucot pāri ASV robežai, Tev neprasa Nationality, bet gan Citizenship.

Zigis.

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 4/6/04 5:54

Sveiki!

Zigis Nolūzušais Zars man lieku reizi paskaidroja:

< Cik reizes man Tev ir jāskaidro? Latvijas tauta dzīvo Latvijā. Tās starpā ietilpst arī Latvijā dzīvojošie krievi. Ne Tu ne es esam Latvijas tauta, jo Latvijā nedzīvojam. Tava Latvijas pase dod Tev tikai "False pretence" ka Latvijas tautai piederi.>

Ej nu! Nav tāda likuma, ka jādzīvo Latvijā, lai piederētu Latvijas tautai! Kur Tu šito esi ņēmis?

< Cik reizes Tu mums esi apgalvojis ka esot kārtīgs amerikānis?>

JĀ, tiešām esmu kārtīgs amerikānis! Vai Tu domā, ka, ja es kādus gadiņus padzīvotu Latvijā es vairs nebūtu kārtīgs amerikānis? Un ja es padzīvotu KAnadā, Ķīnā es būtu kanadietis, ķīnietis?

< Jā, mūsu senči bija latvieši un uz to faktu balstoties es un Tu varam sevi saukt par latviešiem (ethnic origin - Latvian), bet ir arī jāpiemin ka esam Latvijas tautai nolūžuši zari, jo ne Tu ne es tur pastāvīgi dzīvot neatgriezīsimies.>

Ja arī Tu vai es atgrieztos Latvijā, vai tad arī mums būtu jānokar deguni, jānorauc asariņa, un jāpūš "Ko tad nu mēs! Mēs tikai tādi Nolūzuši Zari!" ???

< Kā Tu vari teikt ka es negribu lai Latvijā tiktu vēlēšanu likuma ievērošana? Gribu vai nē, man par to nav nekāda teikšana...>

Es varu teikt, ka Tu negribi Latvijā demokrātijai atbilstošu Vēlēšanu likumu tāpēc, ka es redzu, ka Tev labāk patīk runāt par to, ka Tev par tādām lietām nav teikšanas nekā par līdztautiešu pārliecināšanu par tāda likuma nepieciešamību. Tev par to ir tāda pat teikšana kāda Tev bija kamēr Tu, būdams latvietis, citiem stāstīji, ka Latvija ir krievu impērijas varmācīgi okupēta valsts. Tu taču toreiz kanādiešiem nestāstīji, ka Tu tikai tāds Nolūzis Zars un "Ko tad nu mēs!" ??? Latvijas brīvība no okupācijas nebūs piepildīta kamēr pa pasauli vēl vazāsies vai pašā Iekšlatvijā uz Iekšlatvijas zemes tupēs tādi Nolūzušie Zari kā Tu, kas līdztautiešiem tik vien prot iestāstīt, kā to, ka nav viņiem nekādas teikšanas par to kas notiek Latvijā un "Ko tad nu mēs!"

<... gluži tā pat kā man nebūs nekāda teikšana kurš būs jūsu nākošais Prezidents.>

Ir Tev teikšana gan! Amerikas nākošais prezidents NAV tikai Amerikas etniskās nācijas vadonis. Tas, ko pārējā pasaule domā, un tas, par cik mēs kas esam balstiesīgi to novērtējam ir no milzīgi liela svara mūsu prezidenta ievēlēšanā, jo mūsu prezidents būs noteicējs ne tikai pār nacionālajās robežās ierobežoto Iekšameriku bet pār lielu pasaules daļu ārpus Amerikas arī, ieskaitot Kanadu un Latviju.

< Kā Tu vari godīgi kalpot diviem kungiem, ja katram ir sava interese?>

Kā jau sen un atkārtoti ne tikai Ērikam Snarskim bet arī Viesturam Grūtsirdīgajam u.c. esmu skaidrojis, es neesmu neviena kunga kalps. Vai Tu tiešām tik vecs ka Tava domāšana vēl no Dzimtbūšanas laikiem?

< Tu laikam neesi ievērojis ka braucot pāri ASV robežai, Tev neprasa Nationality, bet gan Citizenship.>

Gan jau prasītu, ja man būtu tumšāka ādas krāsa, lielāks deguns un biezākas lūpas.

Juris

 

 

From: pistole@ebtech.net
Date: 4/6/04 7:31

< Ja arī Tu vai es atgrieztos Latvijā, vai tad arī mums būtu jānokar deguni, jānorauc asariņa, un jāpūš "Ko tad nu mēs! Mēs tikai tādi Nolūzuši Zari!" ???>

Ja Tu atgrieztos uz pastāvīgu dzīvi Latvijā, tad protams ka vairs nebūtu nolūzis un lepni varētu teikt ka piederi Latvijas tautai. Paša izvēle.

< Tev par to ir tāda pat teikšana kāda Tev bija kamēr Tu, būdams latvietis, citiem stāstīji, ka Latvija ir krievu impērijas varmācīgi okupēta valsts.>

Tas bija tad, tagad mēs visi varam atgriezties, jo Latvija ir brīva valsts un tur valda tautas griba.

< Latvijas brīvība no okupācijas nebūs piepildīta kamēr pa pasauli vēl vazāsies vai pašā Iekšlatvijā uz Iekšlatvijas zemes tupēs tādi Nolūzušie Zari kā Tu,>

Kur ir tāda iekšlatvija? Es zinu tikai vienu Latviju. Vai Tev patīk vai nē, abi esam nolūzuši zari, kaut gan ar Latvijas pasi vari pretendēt ka esi tikai nolūzis žagariņš, kas nomaldījies plašajā pasaulē.

< Ir Tev teikšana gan! Amerikas nākošais prezidents NAV tikai Amerikas etniskās nācijas valdonis.>

Kur ir tāda Amerika kuras Prezidentu es vai Tu varēsi izvēlēties? Uz kartes tādu valsti nevaru atrast. Atradu gan Ziemeļ un Dienvid Amerikas kontinentus.

< Tas, ko pārējā pasaule domā, un tas, par cik mēs kas esam balstiesīgi to novērtējam ir no milzīgi liela svara mūsu prezidenta ievēlēšanā, jo mūsu prezidents būs noteicējs ne tikai pār nacionālajās robežās ierobežoto Iekšameriku bet pār lielu pasaules daļu ārpus Amerikas arī, ieskaitot Kanadu un Latviju.>

Sapņo vien, cik Kanādas bruņotie spēki ir Irakā? = Neviens. Ja nezini, Kanādas teritoreja aizņem Ziemeļamerikas kontinenta lielāko daļu.

Zigis.

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 4/6/04 8:18

Sveiki!

Zigis Nolūzušais Zars:

< Ja Tu atgrieztos uz pastāvīgu dzīvi Latvijā, tad protams ka vairs nebūtu nolūzis un lepni varētu teikt ka piederi Latvijas tautai. Paša izvēle.>

Manā pieredzē esmu sastapies pašā Iekšlatvijā ar tipiem, kas pilnlaicīgi Latvijas terirorijas iedzīvotāji būdami ir pat vēl nolūzušāki par Tevi.

< Tas bija tad, tagad mēs visi varam atgriezties, jo Latvija ir brīva valsts un tur valda tautas griba.>

Tas, ka mēs varam atgriezties un tomēr izvēlamies neatgriezties mūs nepadara par nekādiem nolūzušiem zariem. Nolūzuši zari mēs esam tikai tādā gadījumā, ja mēs norausuši asariņu, saliekuši muguriņu, nopūzdamies "Ko tad nu mēs!" paši sevi izvēlamies pasaules priekšā deklarēt par nolūzušiem zariem.

< Kur ir tāda iekšlatvija? Es zinu tikai vienu Latviju.>

Iekšlatvija jeb ierobežotā Latvija ir tā teritorija kas atrodas iekšpus Latvijas nacionālajām robežām. Bet man ir zināmi latvieši, kas visu mūžu nodzīvojuši Iekšlatvijā un dažādu iemeslu dēļ nonākuši Ārlatvijā, paši ļoti drīz un ļoti skaudri sākuši saprast, ka Latvija ir viņu sirdīs. Izlasi Laimas Kalniņas īsstāstu pēdējā Jaunajā Gaitā: "Laimīgā zeme"!

< Vai Tev patīk vai nē, abi esam nolūzuši zari, kaut gan ar Latvijas pasi vari pretendēt ka esi tikai nolūzis žagariņš, kas nomaldījies plašajā pasaulē.>

Nu izbeidz, lūdzu! Mani Tu nesaraudināsi ar savu žēlabainu vaimanāšanu!

< Kur ir tāda Amerika kuras Prezidentu es vai Tu varēsi izvēlēties? Uz kartes tādu valsti nevaru atrast. Atradu gan Ziemeļ un Dienvid Amerikas kontinentus.>

Tad nu izrādās, ka Tu esi pretstats tiem amerikāņiem, kas neko nezina par tādu Kanādu, kur tā ir.

< Sapņo vien, cik Kanādas bruņotie spēki ir Irakā? = Neviens. Ja nezini, Kanādas teritoreja aizņem Ziemeļamerikas kontinenta lielāko daļu.>

Zinu, zinu, jūs tādi Negribīgie britu lojālisti un varžēdāji. Zinu, zinu, Kanada varen plaša, varen tukša, principā neapdzīvojama.

Juris

Kas jauns Latvijā?