Re: Valdība

 

From: alnis@apollo.lv
Date: 11/27/04 10:38

Ausma: <Izskatās, ka visas piecas partijas vadīs valdību.>

Sveiki!

Ausmina ir uzticiga saviem TP, bet piemini manus vardus, no tā nekas nesanāks. Nevaru pateikt, kas vada Repsi iet sajā valdibā, kur jau pasjā sakumā tika vērptas intrigas un darīts viss, lai nostādītu JL muļķu lomā, drosji vien bailes par partijas skelsanos, jo Gulbja galvenais arguments bija, ka partija negrib un necensjas stradāt valdībā, tadejādi nespējot istenot vēletajiem solito, bet es domāju, ka vaina bija algas starpibā starp 2000 un 600.

Kas labs te var sanākt! Vai tad neredzējām kā MK ar Bērziņu , nekaunīgi tautai acīs ņirdzot norakstīja draugiem un cjomiem simtus tūkstosjus parādus valstij. Tā tacju bija mūsu nauda! Likums to pielāva un TP to nekaunigi izdarīja. Bet tagad jāglābj ertifikāti, vai pareizāk sakot -to lielie īpasjnieki. Bet te jau ir simti miljoni!!!!!

Tad nu padomājiet: sertifikāti bija paredzēti un apreķināti tā, ka mēs par tiem 28Ls vērtībā būtu varejusji iepirkt valsts īpasjumus. Vai mēs to dabūjām? Kur nu! Lielāko daļu mums atmeta 28Ls pret 1Ls verīgu kaut kādu akciju, kuras arī var uzkārt uz nagliņas, bet īpasjumi ir izpārdoti. Tas nozīmē, ka Privatizacijasagentura ir atdevusi lielu daļu par smieklīgi zemu cenu. Bet tagad vēl grib ssjiem nabadzīgās tautas apzadzējiem, kuri sertifikātus iepirka ap ssmiekla naudu tagad iedot valsts aizņemuma obligācijas, kuras garantēs, ka tiks saņemti visi 28Ls vērībā! UN viņi atradīs "spraugu", tapat kā pagājuso reizi. Un sjaubos, vai VVF to nezina!

Alnis.

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/27/04 12:43

Alnis, Repšem kalpodams, aizguvis tā darba stilu - citam kož, pats kliedz. Intrigu vērpēji valdības sastādīšanā ir paši Repše un &, tikai Kalvītis izrādījās gudrāks. Ne velti Kariņš ar pārvērstu ģīmi vaimanāja, kāpēc Kalvītis vispirms nav runājis ar JL, bet mazajām partijām. Suns bija aprakts tur, ka Tautas partiju bija paredzēts izstumt pavisam no koalīcijas, lai netraucēti varētu saimniekot repsieši&tēvzemieši.

Bet par sertifikātiem Tu pagaidām neraudi, labāk padomā, cik miljonus saņem un vēl saņems ašās žurnālistes Baibiņas Strautmanes civilvīra advokātu birojs Lattelekom lietā un digitalizācijas intrigās. Un šī biroja dāsnais aizbildnis ir tieši Repše.

Būtu man teikšana, es ierosinātu Saeimā izņēmuma kārtā Repšem maksāt kaut vai ministru prezidenta algu, lai tikai šis paliek pie podziņam, tās spaidot mazāk mēslu sataisīs nekā ministru kabinetā. Un pārējā laikā lai meņģējas ar bagātu tētiņu meitiņām, kā līdz šim, gan jau tur arī šis tas atkrīt nekustamo īpašumu izpirkšanai. Ja Repše tiek par aizsardzības ministru - šausmas, tur jau vesels karaspēks vajadzīgs tam vien, lai sargātu pasauli no šī galīgi neprognozējamā cilvēka.

Alni, cienu Tavu uzticību vadonim, bet izvērtē, kāpēc vienīgā partija šajā Saeimā, kas turas blakus Repšem, ir tēvzemieši!

Nedomāju, ka jauno ministru kabinetu gaida vieglas dienas, taču JL jābūt koalīcijā, jo tanī partijā ir arī normāli cilvēki.

VVF izlēma pareizi, noraidot arī Kariņu. Nu nevar vadīt valsti cilvēks, kas vēl nav izaudzis no bērnudārza bikšelēm.

Ausma

 

 

 

From: rikards37@sbcglobal.net
Date: 11/27/04 1:30

Ausma: <VVF izlēma pareizi, noraidot arī Kariņu. Nu nevar vadīt valsti cilvēks, kas vēl nav izaudzis no bērnudārza bikšelēm.>

Ir jau tiesa, ka šāds minējums varētu būtpaties, bet ir arī iespējams cits minējums:

VVF izvēlējās Kalvīti tādēļ, ka labi apzinājās - Kariņam pašlaik vēl nav cerības Saeimā vairākuma atbalstu, jo nebūs vēl pietiekoši deputātu, kuri atteiksies no personīgo labumu gūšanas, un būs spējīgi domāt par valsts labumu. Pagaidām vēl izskatās ka valsts intereses un godīgums Latvijā netiek augsti vērtēts.

Ričs.

 

 

 

From: Rumpis@nodzēsšodrazu.pudele.com
Date: 11/27/04 1:59

Ausma: <Nu nevar vadīt valsti cilvēks, kas vēl nav izaudzis no bērnudārza bikšelēm.>

Ja pēc bikšu izmēra vērtē, tas Kalvītis neapšaubāmi ir pārāks ;-)

Rumpis :)

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/27/04 1:59

Sveiki!

Ričs Labestīgais par iespējamu atzina šādu minējumu:

< Pagaidām vēl izskatās ka valsts intereses un godīgums Latvijā netiek augsti vērtēts.>

Pagaidām vēl izskatās ka Sveiks kopas Baltie Tehvi un Baltās Mahtes slauka asariņas, liec muguriņas un žēli pūš, "Ko tad nu mēs! - gan jau tā nākošā paaudze zinās, ka Vēlēšanu likuma atbilstību Satversmes burtam un jēgai prasīt būtu prātīgāk nekā slepenībā bazūnēt Apjomīgo Paketi jeb pasīvi gaidīt vētraino revolūciju pēc Ukrainas parauga!"

Juris Kopus Cūka

 

 

 

From: uliss@ibna.org.lv
Date: 11/27/04 2:28

Ausmai liekas, ka taukmūlis ir garajās biksēs un spļauj JL virzienā katru mēslu ko var sadomāt. Tava uzticība TP ir aizkustinoša - lai kāds saimnieks mēsls - es vienalga viņu mīlu.

Ilmārs

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/27/04 4:40

Rumpis: < Ja pēc bikšu izmēra vērtē, tas Kalvītis neapšaubāmi ir pārāks ;-)>

Protams, ka Kalvītis svarīgāks nekā Kariņš. :-)

Ausma

 

 

 

From: alnis@apollo.lv
Date: 11/27/04 5:57

Ausma: <Alnis, Repšem kalpodams, aizguvis tā darba stilu - citam kož, pats kliedz.>

Bet Ausma laizj vaļā demogoģiju. Kur ir atbilde par Bērziņa darijumiem. Un vai neskaties, ka TV ir atradusi dazjus pavedienus par digitalizetajiem, tikai tur gan bija runa par Sjķeli, un neesmu dzirdejis, ka viņs būtu iestajies JL.

< Ne velti Kariņš ar pārvērstu ģīmi vaimanāja, kāpēc Kalvītis vispirms nav runājis ar JL, bet mazajām partijām.>

Pasvitrotais nemaz neizklausās pēc Ausmas. Vai Tev nav sekretārs? Bet ja patiesibā, tad arī ar to jau sākās nodevība. Tas, ka Kariņs ir zolīds un neprot runāt ar nekaunigiem komentetajiem, nenozimē, ka viņs ir negodīgs vai muļķis. Tavu variantu, Ausmiņ, nemaz nebija iespejams uztaisīt, jo LPP tacju ir TPpakļautibā un nekad neietu pie JL. Vai domā, ka ER to nesaprot?

< Un pārējā laikā lai meņģējas ar bagātu tētiņu meitiņām, kā līdz šim,>

Viņs tacju vēl jauns, kas viņam to prieku var liegt? Man tas nemaz neskauzj.

< Alni, cienu Tavu uzticību vadonim, bet izvērtē, kāpēc vienīgā partija šajā Saeimā, kas turas blakus Repšem, ir tēvzemieši!>

Tapēc, ka viņi redz, ka tai vēl arvien tautā ir lielākais atbalsts, bet visu tautu apmānīt nevar. Tapēc, ka arī starp viņiem ir cilvēki, kuri tic, ka var arī valdīt godīgi. Bet, ka Repsje un lielākā daļa viņa līdzgaitnieku tiesji tāpēc iesaistījās politikā, esmu 100% pārliecināts, jo satiekos ar viņiem redzu viņus dzīvē, redzu viņu ikdienas darbus un centienus. Tas, ka ER ar savu runasjanu dara daudz slikta, taisnība, bet Kalvīsja lapsas ģīmis un smaidiņs tacju ir vēl pretigāks, jo visiem zināms, kas zem tā slēpjas.

< VVF izlēma pareizi, noraidot arī Kariņu.>

Man no pavisam kompetentas puses nacās dzirdēt variants, ka ģimene ir saistīta ar .............

< Nu nevar vadīt valsti cilvēks, kas vēl nav izaudzis no bērnudārza bikšelēm.>

Toties , paskaties, cik platas un ar lielām kabatām tās ir Kalvītim! Ne vienu vien miljonu tajās var noslēpt.

Alnis

 

 

 

From: uliss@ibna.org.lv
Date: 11/28/04 2:13

Es savā mūžā neesmu sastāvējis nevienā politiskā partijā un nesastāvēšu tāpēc pievaldies ar paviršiem secinājumiem. Taukmūlis ir vispārpieņemts apzīmējums tam zēnam. Par VVF - ir pagājis laiks, kad viņu varēja cienīt par godīgu un izprotamu rīcību. Tagad viņa ir nonākusi pilnīgā Šleseru-Kukuļu ietekmē un viņas izvēle man nav arguments. Sprēgā vien tālāk - mīla ir akla.

Ilmārs

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/28/04 7:09

Alni, man tiešām apnikusi salmu kulšana attiecībā uz Tautas partiju. Tukša runāšana par Kalvīša kabatām un VVF kukuļošanu, toties reāli miljoni aizplūst uz Baibas Strautmanes civilvīra kantori.

Vai Tu pats tam tici, ko esi te sarakstījis? Piemēram, par LPP atrašanos TPpakļautibā, par tēvzemiešu sirdšķīstumu. Ka tieši TV ir atradusi dažus pavedienus par digitalizētājiem. Kā tad, pirms dažiem gadiem LNT arī "pati" atrada pedofīļus.

Veiksmīgajam ūdens pārdevējam nav ne vainas, kaut arī viņš divos gados lāga nav iepazinis pat kolēģus Saeimā. Taču man labāk patīk puisis, kas prot ne tikai gotiņu izslaukt, bet arī varas virsotnē justies kā zivs ūdenī . :-)

Ausma

 

 

 

From: alnis@apollo.lv
Date: 11/28/04 8:14

Ausmiņa, es Tevi nepazīstu.Parlasi savas vēstules un padomā- ko Tu parmet citiem...

Alnis.

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/28/04 8:22

Ilmārs: < ...tāpēc pievaldies ar paviršiem secinājumiem.>

Ilmār, "pievaldies" latviski ir drauds, vai ne? Un draud vienīgi tie, kas paši saprot, ka viņiem nav taisnība, ka viņu vienīgais arguments ir iebaidīšana.

Ausma

 

 

 

From: uliss@ibna.org.lv
Date: 11/28/04 8:48

Latviešu valodā tas ir ieteikums.

Apgūsti dzimto valodu.

Ilmārs

 

 

 

From: beldavsa@indiana.edu
Date: 11/28/04 9:21

Ilmārs: <<< Tava uzticība TP ir aizkustinoša - lai kāds saimnieks mēsls - es vienalga viņu mīlu.>>>

Ausma: << Man ir, ko mīlēt, man nav jāmīl partijas. VVF jau nu TP mīlēšanu nekādi nevar pārmest, bet arī viņa saprot, ka Tautas partija, par spīti kļūdām, šajā Saeimā ir vienīgais stabilizējošais spēks. Un nekas stabīlāks pie apvāršņa nav parādījies, par ko balsot nākamajā Saeimā. >>

Ilmāars: < Par VVF - ir pagājis laiks, kad viņu varēja cienīt par godīgu un izprotamu rīcību. Tagad viņa ir nonākusi pilnīgā Šleseru-Kukuļu ietekmē un viņas izvēle man nav arguments. Sprēgā vien tālāk - mīla ir akla.>

klasiskais dženderizdalījums?!!

viņa politiskie uzskati pamatoti uz neatkarīgu racionālu loģiku (vērtējot ārējās pazīmes, partijas platformu, izteiktos mērķus) iepretīm viņas empātiskām jūtām & intuicīju (vērtējot mērķu sakritību, minot iekšējās motivācijas, to starpā uzticoties rakstura vērtējumam kad nesaprot motivācijas)...

resp. Rumpja norādītā klasiski tieksmētā starpība vīrieštipiskām & sievieštipiskām smadzeņu tieksmēm...

atliekot šoreiz pie malas cik attiecīgs šeit vai vispār, liela varbūtība abas pieejas ir varbūtības aprēķini vai atbalstamais rīkosies sakrītoši ar savām/savējo interesēm & filozofiju & cik spējīgi. protams cilvēki ir dažādos attīstības līmeņos kas ir paša/savējo interesēs. starp citu, arī tapēc kopienas nav vienmuļi viengabalainas.

aija

 

 

 

From: alnis@apollo.lv
Date: 11/28/04 9:28

Ausma: <Alni, man tiešām apnikusi salmu kulšana attiecībā uz Tautas partiju.>

Redzu tikai Tavu salmu kulsjanu, pie tam vienā vietā. Par sjo advokatu kantori dzirdu pirmo reizi, bet noskaidrosju, toties Bērziņs, Kalvītim smīnot, visas tautas prieksjā norakstīja draugiem simtus t. valstij. Un visas tautas prieksjā arī Dombrovskis voņam paprasīja- cik pats iebāza kabatā. Toreiz abi brasjuli sarka un klusēja.

Un digitalizācijas aferu tacju JL izcēla saulītē un pārtrauca to. Un vai tad Tu arī nezini kāpēc Sjķēle pārdeva savus uzņēmumus un dikti gribēja celt Gaismas pili, jau nodibinot kompāniju, kura to apgādās ar informātikas tehnoliģiju. Uņ vai arī par Sķēles Saulkrastu māju neko nezini. UN arī par draudzību ar bandītu Starautiņa- Sausnīsja bloku nē? Sjie salmi visi ir pilni ar graudiem, un drosji vien pilnāki kā pat man liekas un ko mēs zinām.

Alnis.

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/28/04 9:41

Ziniet - man jau līdz kaklam šitās nelietības un cūcības!!!

Juris Kopus Cūka

 

 

 

From: uliss@ibna.org.lv
Date: 11/28/04 9:42

Redzi Aija, ar to, ka es vairāk ticu JL kā TP, par kuru savtīgumu man nav šaubu, es neesmu pievienojies nevienai kopienai, iespējams, atšķirībā no Ausmas, kas haotiski kož palabi un kreisi aizstāvot to, kas ir pilnīgi sakompromitējies. Man nebūs problēmu nostāties pret JL pec tam, kad viņiem būs bijusi iespēja strādāt un cnsties realizēt savas apņemšanās. Tie apgalvojumi, ka JL bija iespēja strādāt valdībā ir pilnīgas aplamības. Tad jau hipodromā jāuzvar sapītam zirgam, ja viņš ir labāks.

Ilmārs

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/28/04 12:02

Ilmārs Vientiesīgais Aijai Baltai Mahtei pastāstīja tādu lietu:

< Redzi Aija, ar to, ka es vairāk ticu JL kā TP, par kuru savtīgumu man nav šaubu, es neesmu pievienojies nevienai kopienai, iespējams, atšķirībā no Ausmas, kas haotiski kož palabi un kreisi aizstāvot to, kas ir pilnīgi sakompromitējies. Man nebūs problēmu nostāties pret JL pec tam, kad viņiem būs bijusi iespēja strādāt un cnsties realizēt savas apņemšanās.>

Tik spīdošu analīzi sen nebiju Sveikā lasījis. Nu, teiksim, kopš pēdējās reizes kad pie mums uzstājās Taspats Roobentehvs...

<Tie apgalvojumi, ka JL bija iespēja strādāt valdībā ir pilnīgas aplamības. Tad jau hipodromā jāuzvar sapītam zirgam, ja viņš ir labāks.>

Atliek tikai viena izeja! Jāatjauno honorāra vākšanas akcija Repsjes kungam par labu.

Juris Kopus Cūka

== Pietiek. Vairāk nē. Cits ceļš atrodams vai izcērtams.==
/Aija Baltā Mahte/

== Secure tes culottes!==
/Uldis Adekvātais/

== Tas būtu pilnīgi bezjēdzīgi.==
/Vents Apjomīgais/

==!Ir tas augsti morāli" prasīt vēlēšanu likuma maiņu, ja maiņas sekas būs vēl lielāks bardaks un vēl neskatīta lieluma korupcija?==
/Uģis Fantastiskais/

==Ziniet - man jau līdz kaklam šitās nelietības un cūcības!!!==
/Juris Kopus Cūka/

== manuprØ t such sarcasm is witless!==
/Vilis G. <')))></

 

 

 

From: alnis@apollo.lv
Date: 11/28/04 12:22

< Ziniet - man jau līdz kaklam šitās nelietības un cūcības!!! Juris Kopus Cūka>

Redz tikai, mēs esam spejusji Juri aizkustināt līdz asarām! To, ka cūka cūcibā jūtas kā dubļu vanna, mēs labi redzam te Latvijā no saviem politiķiem, nemaz nevajadzēja to atgadināt.

Alnis.

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/28/04 1:18

Ilmārs: < Tad jau hipodromā jāuzvar sapītam zirgam, ja viņš ir labāks.>

Ilmār, neesi jau nokritis no mēness, pasaki, kura valdība nav bijusi sapīta? Kad LZS veicās labi, notika visādas lietas, sākot ar deputāta piekaušanu ASV, talantīga politiķa skandālu ar prostitūtu un beidzot ar jauna, daudzsološa ministra aizdomīgu nāvi autokatastrofā.

Kad Šķēle parādīja, ka spēj tikt galā ar valsts problēmām, viņš ieguva pedofīla neslavu.

Un kuras tad partijas ir pretendējušas uz "gaišo spēku" statusu? Zīgerista, tēvzemiešu ar Lakuču priekšgalā, čekistu Bojāra un Ādamsona partijas, vispēdīgi JL. Tur jau ir tas fenomens, ka no malas JL neko nevajadzēja graut, paši sevi grāva ar darbības stilu. Arī pašlaik vienīgi cimperlējas - tad JL vajag tā, tad šitā, kā pasaules naba būtu. Bet kas to zin - varbūt tiešām JL vadonis ir iekodēts, tāpēc visādi brīnumi nāk ārā.

Ausma

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/28/04 1:19

<< Tukša runāšana par Kalvīša kabatām un VVF kukuļošanu, toties reāli miljoni aizplūst uz Baibas Strautmanes civilvīra kantori.>>

Alnis: < Redzu tikai Tavu salmu kulsjanu, pie tam vienā vietā. Par sjo advokatu kantori dzirdu pirmo reizi, bet noskaidrosju ... >

Alni, esmu pārsteigta, ka nezini, kam aizgāja valsts miljoni no tiesāšanās ar Lattelekom, un kurš advokātu kantoris iesaistīts digitalizācijas lietā. Tev taču tagad pastāvīgais pieslēgums, vari internetā visu sameklēt. Vadonis jūs nohipnotizējis vai, ka dzirdat tikai viņa vārdus un neredzat viņa darbus?

Bet par Gaismas pili un digitalizāciju ir tā - viens sāk, un arī otram iepatīkas, tad nu rauj no mutes laukā cik var, to garšīgo kumosiņu. Un galu galā netiek ne vienam, ne otram.

Un ar kādām tiesībām Tu Strautiņu un Sausnīti sauc par bandītiem? Kuram no JL viņi ir kaut ko atņēmuši? Varu derēt, ka tās pašas biznesa intereses vien ir. Tā letiņi tik met sprunguļus viens otram ceļā, un tālāk par dalīšanu nekur netiek. Vakar internetā pētīju darba piedāvājumus - vajadzīgi ierēdņi, baņķieri, tirgotāji, bet ražošanā nevajag. Latvija - valsts, kas spēj iztikt bez ražošanas. Bēdīgi.

Ausma

 

 

 

From: Pormals@aol.com
Date: 11/28/04 2:08

Ausma: < Kad LZS veicās labi, notika visādas lietas, sākot ar deputāta piekaušanu ASV, talantīga politiķa skandālu ar prostitūtu un beidzot ar jauna, daudzsološa ministra aizdomīgu nāvi autokatastrofā.>

Mīļa Ausma!

Tu esi talantiga domataja, bet esi soreiz saudzigaka par ši politika skandalu ASV. Vins "nabadzins" sava milas skurbumā nevarēja skatīties melnajai sejā un uzmauca tai iesaiņojuma tutu galvā. Sī saka kliegt, ka laikam nomuzis....

Cikaga.

 

 

 

From: arubenis@ix.netcom.com
Date: 11/28/04 5:58

Ausma: < Ilmār, "pievaldies" latviski ir drauds, vai ne? Un draud vienīgi tie, kas paši saprot, ka viņiem nav taisnība, ka viņu vienīgais arguments ir iebaidīšana.>

Nebut ne, par to taisnibu runajot. Kapec gan doma, ka tava taisniba "ir taisniba" un otra taisniba nav taisniba? Loti pavirsi izdomats apgalvojums.

 

 

 

From: mahris@myself.com
Date: 11/29/04 3:06

Sīkums varbūt, bet man pietiekami būtisks.

Šķēle (vai viņa spīčraiters) bija lasījis tikai vienu grāmatu. Bet to viņš pārzināja perfekti.

Vai tiešām neviens Repšem nevar iestāstīt, ka nevajag citēt literatūru? Ja traki gribas citēt, tad katru citātu pirms izlaišanas no mutes atrādīt partijas biedriem, tur intelektuāļu diezgan daudz.

Vakar Panorāmā atkal. Visa uzstāšanās ap spārnotu frāzi, gan ne gluži precīzi citētu (Piedots tiks, ja neiespēji...). Nu nav Rainis to teicis. Vai Vadonis ir dzirdējis vēl par kādu rakstnieku?

Mahris

 

 

 

From: uliss@ibna.org.lv
Date: 11/29/04 3:23

Juris Zagarins wrote:

< Ziniet - man jau līdz kaklam šitās nelietības un cūcības!!!>
< Juris Kopus Cūka>

Interesants raksts jums ar Ausmu.

http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=9675051

Delna': Šķēles virzīšana veselības ministra amatam - rupja politiskā korupcija

LETA 11/29/04     Sabiedrība par atklātību "Delna" nākusi klajā ar paziņojumu, kurā Andra Šķēles (TP) izvirzīšanu veselības ministra amatam dēvē par "rupju politisko korupciju".

"Delnas" valdes priekšsēdētāja Roberta Putņa parakstītā paziņojumā teikts, ka "Tautas partija ignorē ar iespējamiem noziedzīgiem darījumiem saistītas personas reputāciju un rada iespaidu par ciešu organizētās noziedzības ietekmi uz valsts politiku".

Kā apgalvo "Delna", lēmums virzīt valdībā Šķēli rada rupjas un nekaunīgas politiskās korupcijas iespaidu. "Tautas partija spiež sabiedrību pieņemt neskaidras izcelsmes bagātību kā leģitīmu politiskās varas avotu. Tādējādi Tautas partija stiprina sabiedrībā pastāvošo iespaidu par sevi kā interešu grupu, kuras fonu varētu veidot organizētās noziedzības struktūras. Ministra postenis valdībā var tikt populistiski izmantots kā reabilitācijas iespēja Šķēlem sabiedrības acīs," norāda Putnis.

Ilmārs

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/29/04 4:15

Arturs Rubenis: < Kapec gan doma, ka tava taisniba "ir taisniba" un otra taisniba nav taisniba? Loti pavirsi izdomats apgalvojums.>

Mana taisnība ir tajos gadījumos, kad otra puse neievēro demokrātiju. Bez tiesas sprieduma apvainot citus par zagļiem, bandītiem, sātanistiem vai citos grēkos nav demokrātija, bet visīstākais kukluksklans, Tu kā amerikānis zini, kas tas ir. Turpretī kuru partiju izvēlēties ir katram sava taisnība.

Te viens rakstīja, ka es kožot pa labi un pa kreisi. Kost nevienam netaisos, kur nu vēl tik mīļiem cilvēkiem kā Alnis un Ilmārs. Taču man pretīga citu nomelnošana. Tā dēļ man riebās zīgeristieši, bojāristi, ādamsonisti, arī tēvzemieši. Un repšisti šos "melno spēku apkarotājus" pat grib pārspēt.

Piedodiet, bet man nav cieņas pret politiķiem, kas popularitāti cenšas gūt nevis ar darbu, bet citu nomelnošanu.

Ausma

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/29/04 4:17

Ilmār, ja demokrātija, tad visiem vienādas tiesības. Pēc tās Putna nostājas iznāk, ka Šķēle ir vienīgais Latvijas bagātnieks. Ja nav vienīgais, tad lai visi deklarē, kā tikuši pie savām bagātībām. Arī JL un tēvzemiešu partijas biedri un sponsori.

Ausma

Pievienoju citātu
< http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=9675051 >:

"Ar iespejamiem noziedzigiem darijumiem saistitas personas virzisana valdiba var tikt uzskatita par organizetas noziedzibas ietekmes apliecinajumu Latvijas politika. Ja viens jau valdiba esoss oligarha reputacijas politikis ar savu puicisko entuziasmu sabiedribai liek par sevi smiknat, tad Skeles pavedienus turosa zirnekla slava ministra posteni atstas graujosas sekas uz sabiedribas uzticibu valsts varai. Ironizejot var teikt, ka vienigais pozitivais efekts sim lemumam butu nepieciesamiba Skelem publiski deklaret savu ipasumu. Tas varetu stiprinat talakas izmeklesanas iniciativas," uzskata Putnis.

 

 

 

From: guns@lanet.lv
Date: 11/29/04 4:41

Mahris: < Visa uzstāšanās ap spārnotu frāzi, gan ne gluži precīzi citētu (Piedots tiks, ja neiespēji...). Nu nav Rainis to teicis. Vai Vadonis ir dzirdējis vēl par kādu rakstnieku?>

Topošais karavadonis polēmikas karstumā piedēvējis H. Ibsena vārdus tulkotājam J. Pliekšanam... :-)

Gunars

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/29/04 5:41

"Tiks piedots, ja tu nevarēji, bet mūžam ne, ja negribēji" -

literatūrā minēta kā tatāru tautas paruna. Izmantota par motto Puškina "Kapteiņa meitiņai" .

Ausma

 

 

 

From: alnis@apollo.lv
Date: 11/29/04 6:14

Ausma: < labāk padomā, cik miljonus saņem un vēl saņems ašās žurnālistes Baibiņas Strautmanes civilvīra advokātu birojs Lattelekom lietā un digitalizācijas intrigās. Un šī biroja dāsnais aizbildnis ir tieši Repše.>

Ausmiņ!

Varbūt pastasti tuvāk par ssjo advokātu kantori un pievāktiem miljoniem, jo mēģināju uzzināt no saviem draugiem JL, bet viņi arī brīnās.

Alnis.

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/29/04 6:42

Alni, ja Tev nav iespējams pat no JL biedriem uzzināt, kurš ir tas dārgais advokātu kantoris, kas saņēma milzu summas no tiesāšanās ar Lattelekom (par to rakstīja avīzes, neminot uzvārdu), tad palasi no arhīva kaut to diskusiju delfos, kas bija pēc Strautmanes intervijas ar Kalvīti televīzijā pagājušo ceturtdien.

Bet par meņģēšanos ar meitenēm es taču neko sliktu nesaku, lai dara, kamēr var. Vienīgi, ja tas traucē valsts darbam, tad ir jāizvēlas... :-)

Ausma

 

 

 

From: beldavsa@indiana.edu
Date: 11/29/04 6:58

< Interesants raksts jums ar Ausmu.>
< http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=9675051 >

interesantas arī piebildes no abām pusēm.

liekas latviešiem vēl nav parādījies tāds kas vienlaikus nevainīgs & piedzīvojis zinoši izsmalcināts.:)

bet vispār vai neiesākt ar ko var darīt lai korupciju ierobežot tagad nodrošinot sistēmu & likumus? & darbu dot tam kas visspējīgākais mērķi īstenot?

aija

blakus doma:

ekstremāli, tik bieži vēsturē jādomā kas sliktāks - sapuvušā vecā korumpētā varā esošā iekārta kas visu zin, jo nekas nemainās virs saules, vai jaunie revolūcionāri kas arī visu zin & bez žēlastības visu veco - kultūru & cilvēkus iznīcina. (ekstrēmā Ķīnas kultūras revolūcīja vai Pol Pota apvērsumā padsmitnieki revolūcionāri pārspēja vecīšus slaktēšanās & nejēdzībās.)

tomēr, varbūt pašreiz Baltijā salīdzināmi miniatūrā. vai tas nedod iespēju mainīt apstākļus ne tik ekstremāli sadalot?

aija

 

 

 

From: Vents_Zvaigzne@mccann.lv
Date: 11/29/04 7:20

Ausma: < "Tiks piedots, ja tu nevarēji, bet mūžam ne, ja negribēji" - literatūrā minēta kā tatāru tautas paruna. Izmantota par motto Puškina "Kapteiņa meitiņai" .>

Nebūs tiesa - "Kapteiņa meitiņā" tāda moto nav. Tur gan vienai nodaļai ir moto: "Nelūgts viesis sliktāks par tatāru". ;))

"Tiks piedots..." neapšaubāmi ir Ibsena citāts no "Branda". Turklāt, ja pareizi atceros, Jāņa Akuratera, nevis Jāņa Pliekšāna (Raiņa) tulkojumā.

Jaukākais visā šajā būšanā ir tas, ka tieši no Ibsena "Branda" latviešu kalendārā ienācis norvēģu vārds Einars... :)))

Vents

 

 

 

From: mahris@myself.com
Date: 11/29/04 8:59

Man, taisnību sakot, likās, ka Ausma joko.

Gan diezgan sarežģītā veidā, ņemot vērā, ka mūsdienu skolās Kapteiņa meitiņu vairs nezūbrī tā kā manā un Ausmas laikā.

Mahris

 

 

 

From: kingga@plu.edu
Date: 11/29/04 12:12

Gunar,

var jau but, ka Rainis ir tulkojis jadu Ibsena dramu. Mans tevs ari tulkoja

Ibsenu, un no ta es iemantoju savu otra priekvardu Julians.

Visu labako,

Gundars

 

 

 

From: alnis@apollo.lv
Date: 11/29/04 3:25

Un ko Ausma teis par sjodienas Kalvisja gājieniem.Jau vakar, dzirdot sjo paziņojumu, man bija skaidrs, ka aiz tā sekos kāda cūcība, jo Sjķēle tacju netaisās vairs nākt aktīvajā politikā. Tā bija prastā kārsju spēle, kad divus vienādos izslēdz.

TV5 bālsojums arī parādīja, ka tauta 95% par to, lai ar TP kopā valdībā neietu.

Sjodien ar Siguldas mēru runājām par pasjvaldību vēlesjanām un norunājām, ka darbosimies zzolīdi, viens otru ar dubļiem neapmētāsim, kād arī konsstatējām, ka arī dubļus mest ir jāprot. Ja to neizdarīs īstajā vietā un laikā, vējs var iepūst tos pasjam metējam ģīmī. Sjoreiz ar Kalvīti un TP tiesji tas ir iznācis. Gribot atgūt savu autoritāti ar saviem pierastajiem neliesju paņēmieniem, sjoreiz tikai zaudēja.

Alnis.

P.S. Rīt lidoju uz Briseli, pēc tam uz Talsiem, tātad pāris dienas nebūsju

Alnis.

 

 

 

From: uliss@ibna.org.lv
Date: 11/30/04 1:58

Aija: < bet vispār vai neiesākt ar ko var darīt lai korupciju ierobežot tagad nodrošinot sistēmu & likumus? & darbu dot tam kas visspējīgākais mērķi īstenot?>

Repše tiek nīsts panisku baiļu dēļ viņa gatavības nopietnai cīņai ar korupciju dēļ. Vecie redzēja, ka nu ir jābeidz, bet ļoti negribā,s tāpēc viss tas teātris, ka Repše vainīgs visos dzīves gadījumos un runas koris dara visu lai Repši izolētu un viss ietu pa vecam. Protams, viņiem ļoti palīdz tas, ka Repše nav tik saķemmēts uz ārpusi.

Ilmārs

 

 

 

From: mahris@myself.com
Date: 11/30/04 2:12

Alnis: < Sjoreiz ar Kalvīti un TP tiesji tas ir iznācis. Gribot atgūt savu autoritāti ar saviem pierastajiem neliesju paņēmieniem, sjoreiz tikai zaudēja.>

Ka netīra spēle, piekrītu. Esmu visnotaļ Repšes pusē, lai gan viņš nelasa grāmatas.

Vai Kalvītis zaudējis? Es uzgaidītu pāris dienas ar atbildi. Manā skatījumā viss atkarīgs no TB.

Ja TB arī izstājas, Kalvītis paliek ar to pašu sastāvu, kas viņam bija piektdien. Un pie tā, manuprāt, daudz labāk būtu izskatījies piektdien taisīts paziņojums: JL un TB ultimāta dēļ mēs paliekam savās vietās. Ne tas pats pēc vakarējā balagāna.

Ja TB paliek koalīcijā, tad Kalvīša-Vairas triks guvis panākumus. Vismaz taktiskus.

Mahris

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/30/04 4:44

Mēs sveikā varam spriest, ko gribam, kā diletanti esam, tā paliksim. Varam lūgt Dievu tikai par to, lai politiķi domā arī par valsti, ne tikai savas partijas interesēm.

Man simpātiska likā šārīta saruna Latvijas radio. Kariņš un Kalvītis gan bija nostādīti "drošā" attālumā viens no otra - Kariņš klātienē, Kalvītis pa telefonu, bet saruna likās ļoti simpātiska un cerīga, ka nākotnē viņi var sadarboties gluži labi. Kariņš vairs netēloja aizvainotu puišeli, runāja pavisam prātīgi. Tas, ka JL no šīs jezgas cenšas izdabūt vēl vienu ministra vietu, ir tīri saprotami, Kalvītis uz to teicās padomāt.

Ko vēl var secināt no šīs dramatiskas izrādes? To, ka Šķēle savas partijas labā ir gatavs uz visu, viņš skaidri zināja, ka atkal tiks apmētāts dubļiem. Bez tam esmu pārliecināta, ka viņam patiešām izdotos ievest kārtību veselības aizsardzības nozarē.

Bet ko Repše? Viņš joprojām uzskata, ka ir neaizstājams. Nu, bet Dievs zina, ko dara. Politiķi ir jauni, vēl garš mūžs priekšā. Lai rūdās un mācās!

Lato Lapsa delfos knābā prezidenti:

<Ar vardu sakot, ja nenem vera "politiska procesa" dekoracijas un detalas, viss ir gandriz ka parasti. Tacu ir viens iznemums - Valsts prezidente Vaira Vike-Freiberga. Ta pati latvju tautas pedeja ceriba saja baisaja vekselu, meitenu, honoraru, duncu, intrigu, masinu un motoru milotaju duksnaja.
    Kas tad soreiz piesaista ipasu uzmanibu valsts galvas ricibai? Iztiksim bez gariem ievadiem: notikumos ap neizdevusos aizsardzibas ministru Einaru Repsi un tikpat nenotikuso veselibas ministru Andri Skeli Latvijas Valsts prezidente ir rikojusies ta, ka neka citadi ka par politisku intriganti vai marioneti vinu nodevet nav iespejams.>

Vai nebūtu labāk ļaut VVF mierīgi strādāt? Ir tāds teiciens - zirgus uz pārceltuves nemaina. Tā kā tā līdz otram krastam jātiek ar tiem, kas iejūgti.

Ausma

 

 

From: Viesturs.Ragze@kc.lv
Date: 11/30/04 5:16

Vispirms, tikai var pateikties dievam (vai laimigam gadijumam) ka 90-91 gadā latgalē nebija aktivu speku kas butu velejušies pievienoties krievijai. Kā tagad ukrainas dienvidi/austrumi šais laikos.

< Ko vēl var secināt no šīs dramatiskas izrādes? To, ka Šķēle savas partijas labā ir gatavs uz visu, viņš skaidri zināja, ka atkal tiks apmētāts dubļiem. Bez tam esmu pārliecināta, ka viņam patiešām izdotos ievest kārtību veselības aizsardzības nozarē.>

Uz ko ir gatavs sčēle? Vinš tak esot ierindas biedrs, vai ne? Par to kada kartiba bus veselibas aizsardzībā, varbut var skatities uz partikas produktu ražošanas nozari, vai ne?

< Bet ko Repše? Viņš joprojām uzskata, ka ir neaizstājams. Nu, bet Dievs zina, ko dara. Politiķi ir jauni, vēl garš mūžs priekšā. Lai rūdās un mācās!>

Vai repše (ari kā ierindas biedrs) - vai viņš ir ko specialu teicis par savu neaizstajamibu?

< Vai nebūtu labāk ļaut VVF mierīgi strādāt? Ir tāds teiciens - zirgus uz pārceltuves nemaina. Tā kā tā līdz otram krastam jātiek ar tiem, kas iejūgti.>

Ok, ļausim VVF stradat - netraucesim, lai savu termiņu davelk un miers. Cerams pārāk lielus brinumus nesastrādās.

V.

- bez politiskas parliecibas, bez partejiskas piederibas, vienkarhsi replika-

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/30/04 7:21

Sveiki!

Mahris Šņabdeguns piekrīt Alnim Prieksjniekam: < Ka netīra spēle, piekrītu. Esmu visnotaļ Repšes pusē, lai gan viņš nelasa grāmatas.>

Vai Tu domā, līdzīgi kā domā Dakteris Gunars Bezdē, ka spēle būtu tīrāka, ja Vadonim būtu atļauts izmēzt Saeimu? Jeb vai Tu domā, līdzīgi kā domā Uģis Fantastiskais, ka vēl ilgi būs jāgaida iekams Latvijas tauta apgūs demokrātisko saprātu un pratīsies vienbalsīgi sekot Vadonim?

Juris Kopus Cūka

 

 

 

From: beldavsa@indiana.edu
Date: 11/30/04 8:58

Viesturs: < Ok, ļausim VVF stradat - netraucesim, lai savu termiņu davelk un miers. Cerams p*r*k lielus brinumus nesastrādās.>

nepiekrītu, ka nevajag traucēt. vajag traucēt konstruktīvi. domāju tas pat no sākuma netika darīts. tai vietā divas ekstrēmas - klusēšana vai bļaustīšanās. ne tikai Prezidentei & viņas tiešiem padomdevējiem, tautai atbildība ko & kā dara Prezidente.

aija

 

 

 

From: Viesturs.Ragze@kc.lv
Date: 11/30/04 9:37

Nu tad redz. "konstruktiva traucešana" butu vienkarša juridiska papiriša sastadišana un došanās pa taisno uz tiesu. Jo pat tu visas sveika, avižu un interneta runas par vvf lietām uzskati par "bļaustišanos". Vvf var mierigi uzskatīt visus komentarus par vera neņemamiem, Komentetaji uzskata ka viņu komentarus tapat neviens nevertēs. Visiem ir labi.

V.

 

 

 

From: beldavsa@indiana.edu
Date: 11/30/04 10:23

visiem NAV labi. labi diezvai kādam. neredzu pazīmes, ka ir darīts kautkas lai VVF ņemtu vai neņemtu vērā. protams Latvijā neesmu, bet pārliecinošu neko arī neesmu redzējusi, ne Sveikā pārsūtamu vai uz pašas rokas meklējot pa latviešu ziņām & tīklu.

aija

 

 

 

From: Viesturs.Ragze@kc.lv
Date: 11/30/04 10:37

Kā tad. Latvijā neesi. Vari brivā bridi salīdzināt savas iespejas atri parcelties dzīvei uz latviju ar to citajo iespejām atri parcelties uz blakus zemēm, kur tavuprāt viņiem būšot labāk.

V.

 

 

 

From: beldavsa@indiana.edu
Date: 11/30/04 11:15

vajāti krievvalodīgie tomēr krasākā veidā nav Baltijas valstīs. krievvalodīgos nebāž cietumā & neslaktē tapēc, ka ir krievvalodīgie. civīlās tiesības pilsoņiem pēc likuma ir tās pašas. tas ir pats pamats & iesākums uz kā vairāk.

varētu arī prasīt kapēc Putins neņem atpakaļ tos kam vietējo tautu kultūras & valodas tik pretīgas, ka nespēj dzīvot & nav labi diezgan pašiem kopt savu atšķirīgo kultūru bet jāuzspiež uz vietējiem?

pieņemu vietējie baltieši vēl atcerās pagātnes pāri darīto kas var traucēt tiem būt pilnā mērā cilvēcīgiem. protams pie tā katram jāpiestrādā skatoties uz cilvēku, nevis uz viņa kategorijām (iesk. etniskumu). labvēlīgas pārmaiņas notiek viena cilvēka attiecībās ar otru.

manas pašreizējās iespējas pārcelties uz Latviju ierobežo garīga pienākuma iemesli, kā arī praktiski.

aija

 

 

From: ervie@hotmail.com
Date: 11/30/04 12:28

tad kadas tavuprat ir tavas atskiribas no tiem krievvalodigajiem kurus tu gribi dzit trimda pie putina?

v.

 

 

From: ugis.berzins@tele2.se
Date: 11/30/04 4:23

Juris Zagarins wrote: < Vai Tu domā, līdzīgi kā domā Dakteris Gunars Bezdē, ka spēle būtu tīrāka, ja Vadonim būtu atļauts izmēzt Saeimu? Jeb vai Tu domā, līdzīgi kā domā Uģis Fantastiskais, ka vēl ilgi būs jāgaida iekams Latvijas tauta apgūs demokrātisko saprātu un pratīsies vienbalsīgi sekot Vadonim? Juris Kopus Cūka>

Sveicināti sveikotāji, atkal ir labi būt atjautīgā vidē ... :-)

Mums labi pazīstamais kameleons (ir ta pareizi?) atkārtoto reizi parāda, ka naskiem soļiem tuvojas lasīšanas nesaprašanai .... Žēl ;.)

Valdības vēlēšanas notikumi ir kā Blaumaņa luga - ar jautrībām, ar nožēlu un skatītāju izsmiešanu (vēlētāju)!

Mūsu prezidente visā bardakā arī nav spējusi veikt ko izcilu, drīzāk sākusi tuvoties "stipra vīra" tēlam ....

Domāju, ka Latvijas tautai ir kaba demokrātiskā saprašana, dažam laban ir tikai problēmas ar situācijas analīzēm un nākotnes risku aplēšanu ..... Pietiktu vien palasīt ārzemju literatūru par valdībām kuras satāvēja no 4 vai vairāk partijām ......

Dievs pasargi mūs no vadoņiem un akliem sekotājiemm! Lasot vēstules, skaidri redzams, ka tādu aklu sekotāju, visām interešu grupām, ir pārāk daudz!

Kamēr vēlētāji savas balsis skaldīs stap kādām trīsdesmit interešu grupām, bardaks turpināsies......

Mes latviesi esam viena fantastiska tauta

Ugis G. Berzins

PS Juris kameleons laikam gaida uz to stundu, to brīdi, ka visi sekos viņam.... Es savā laikā nokaitināju augstāko šefu, savā birojā pie sienas pieliekot man atsūtītu kartinu: "Ja visi domā kā šefs, tad nedomā neviens"

 

 

 

From: ugis.berzins@tele2.se
Date: 11/30/04 4:28

Ausma wrote: < Mēs sveikā varam spriest, ko gribam, kā diletanti esam, tā paliksim. Varam lūgt Dievu tikai par to, lai politiķi domā arī par valsti, ne tikai savas partijas interesēm.>

Ausma, esi nomainījusi ticību?

Mans luterāņu un latviesu Dieviņš tik lielu spēku līdz šim nav parādījis, neskatoties uz daudzām lūgšanām un asaru ezeriem ...

< Bet ko Repše? Viņš joprojām uzskata, ka ir neaizstājams. Nu, bet Dievs zina, ko dara. Politiķi ir jauni, vēl garš mūžs priekšā. Lai rūdās un mācās!>

Ausma, es diemžēl laikam nedzīvošu 200 gadus, lai piedzīvotu, ka puikas varbūt klūs par vīriem .... Kārtību veselības aizsardzības nozarē var ievest ļoti ātri - jāizbeidz aploksnīšu sistēma un valsts budžetā jāieplāno līdzekļi! kā taceries, ir bijuši vairāki, kas ir zinājuši kas jādara - bet tiem Saeima neatvēlēja ne grasīša ----- vainīgs esot ministrs!

< Vai nebūtu labāk ļaut VVF mierīgi strādāt? Ir tāds teiciens - zirgus uz pārceltuves nemaina. Tā kā tā līdz otram krastam jātiek ar tiem, kas iejūgti.>

Ausma pilnīgi pareizi, bet lai viņa paliek satversmes noteiktās robežās ....

Ugis, atpakaļ pēc vairākiem braucieniem.

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/30/04 4:57

Sveiki!

Ausmas Tante pateica tā:

<< Varam lūgt Dievu tikai par to, lai politiķi domā arī par valsti, ne tikai savas partijas interesēm.> >

Un Uģis Fantastiskais norauca asariņu, salieca muguriņu un žēli nopūtās tā:

< Mans luterāņu un latviesu Dieviņš tik lielu spēku līdz šim nav parādījis, neskatoties uz daudzām lūgšanām un asaru ezeriem ...>

Un tad vēl piemetināja arī tā:

< Ausma, es diemžēl laikam nedzīvošu 200 gadus, lai piedzīvotu, ka puikas varbūt klūs par vīriem ....>

Interesanti cik ilgi būs Uģim Fantastiskajam jādzīvo pirms viņš mums atsūtīs sen solīto pierādījumu elementārās matemātikas līmenī, ka Latvijas Republikas Vēlēšanu likumu sakārtot atbilstoši Satversmes noteikumam par Saeimas vēlēšanām pa atsevišķiem vēlēšanu apgabaliem padarītu Latviju par "vēl lielāku bardaku un izraisītu vēl neskatīta lieluma korupciju" nekā līdz šim? Nemaz nerunājot par vīra kārtas sasniegšanu?

Juris Kopus Cūka

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/30/04 5:59

Jauki, Uģi, ka esi atpakaļ! Ticību nēsmu mainījusi, mans Dieviņš kā vienmēr ir Saule:

Kas, berzin, tev' audzeja,
Kas tik kuplu darinaja?
- Zeme resnu audzinaja,
Dievins kuplu darinaja.

Leni leni Dievins brauca
No kalnina lejin*,
Netrauceja rudzu ziedu,
Ne araja kumelin'.

Vai Tu, Uģi, esi redzējis, kā "brauc Dieviņš"?Nezinu, kā Zviedrijā, bet Latvijā tas ir brīnišķīgs skats - debesis pilnas gaišiem gubu mākoņiem, kas lēnām slīd, metot ēnas uz visu, kas apakšā - kalni, lejas, druvas, pļavas. Tā ēna no gubu mākoņa jau ir tas latviešu Dieviņš. Saulaina, silta, smaržīga vasaras diena, un viegli slīdoša ēna pāri... Kas var būt skaistāks un jaukāks par to!

Lūgšanas nelīdzēs un asaru ezeri arī ne, ja vaina būs mūsos pašos. Zini, lielākā nelaime ir tad, kad cilvēks neprot būt laimīgs. Pat tad, kad liekas, ka debesis sagrūst virs galvas, arī tad vēl var atrast mākonim zelta maliņu.

Bet mana tauta paliek aizvien neiecietīgāka, aizvien agresīvāka, aizvien raudulīgāka. Radio brīvo mikrofonu vispār riebjas klausīties - vienas negācijas. Interneta komentāri - tādi paši. Vai Latvijā dzīve kļūst sliktāka - nē, gluži otrādi, par spīti visam, tomēr labāka. Bet "cietēju" skaits aug.

Lejot rūgtu žulti, dzīvi saldāku nepadarīsim.

Ausma

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/30/04 6:16

Sveiki!

Ausmas Tante uzrunāja Uģi Fantastisko un žēli nopūtās tā:

< Lūgšanas nelīdzēs un asaru ezeri arī ne, ja vaina būs mūsos pašos. /.../ Bet mana tauta paliek aizvien neiecietīgāka, aizvien agresīvāka, aizvien raudulīgāka.>

Nu, ko! Lūgsim Dieviņu un gaidīsim pacietīgi to katolisma slepeni bazunēto Apjomīgo Paketi!

< Lejot rūgtu žulti, dzīvi saldāku nepadarīsim.>

Vai ar cukuriņa kaisīšanu saldāku padarīsim?

Juris Kopus Cūka

 

 

 

From: uldis@parks.lv
Date: 11/30/04 7:09

Ausma wrote: < Lūgšanas nelīdzēs un asaru ezeri arī ne, ja vaina būs mūsos pašos.>

Jā, kas ir, tas ir. Ja tauta tik liec muguriņas, trauš asariņas un zjēli vaimanā, nevis ņem mēslu dakšas un iet ar taukmūļiem pakonversicionēt... ko vainosi :(

< Bet mana tauta paliek aizvien neiecietīgāka, aizvien agresīvāka, aizvien raudulīgāka. Radio brīvo mikrofonu vispār riebjas klausīties - vienas negācijas. Interneta komentāri - tādi paši. Vai Latvijā dzīve kļūst sliktāka - nē, gluži otrādi, par spīti visam, tomēr labāka.>

Kā čukča teica pēc Partijas Kongresa apmeklējuma Maskavā - "līdz šim es tikai lasīju plakātus "viss Cilvēkam, viss Cilvēkam... Bet tagad es arī redzēju To Cilvēku".

< Bet "cietēju" skaits aug.>

Jā, bet taukmūļu paliek nemainīgs. Jo, citējot Rumpi- "Visiem visa nebūs nekad, jo visu ir daudz, bet visa- maz". A taukmūļu- vēl mazāk un vietu skaits pie siles ir stingri limitēts.

Lai Jums adekvāta diena :)

Uldis, vakar atpakaļ no Oksfordas un nopietni pārdomā iespēju (ar laiku, vēl sīkais iet skolā) pārvākties uz kādu siltāku zemi, jo vairāk tādēļ, ka tur tu redzi, kur tavi nodokļi paliek, a šite tik resni mūļi TV un villas Baltezerā, (protams) mātēm-pensionārēm piederošas.

PS. Tur noskatījos vienu vakaru, kā vietējā TV apsprieda faktu, ka Davids Beckhams nopircis 14. autiņu (dzjipu par 70 K mārciņu) un vai tas labi vai slikti. Raidījuma vadītāji vienojās, ka cilvēks savu legālo naudu kā grib, tā tērē, pēr viņš pastmarkas kolekcijai, 2000 pārus kurpju, vai auto, bet 54 % skatītāju nobalsoja, ka tas slikti.

"Money frees you from doing things you dislike. Since I dislike doing nearly everything, money is handy."
Groucho Marx

Secure Your Cyberspace!

 

 

 

From: uldis@parks.lv
Date: 11/30/04 7:10

Zjagariņš parakstījās:

< Juris Kopus Cūka>

Un tā jau pusotru nedēļu... Būs atradis īsto identitāti? <ggg>

Lai Jums adekvāta diena :)
Uldis

"Money frees you from doing things you dislike. Since I dislike doing nearly everything, money is handy."
Groucho Marx

Secure Your Cyberspace!

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/30/04 8:11

Greetings:

Uldis Adekvātais quoted the late great Groucho Marx:

< "Money frees you from doing things you dislike. Since I dislike doing nearly everything, money is handy.">

== If you lend someone money and never see him again, it was a good investment. ==
/ George /

George

PS The house next door is selling for a mere $227,000. Come on down!

 

Kas jauns Latvijā?