Re: Prieka Vēsts - turpinājums

 

 

From: hbush@apollo.lv
Date: 11/22/05 3:34

Maris Janis Vasilevskis rakstija:

< Cik saprotu, iniciatori vēlas atslēgt Juri.>

Nē. Runa ir par CITAS listes izveidošanu, kura būtu identiska esošajai Sveiks listei, vienigi ar to atšķirību, ka butu reali iespejams reaģet uz listes ļaunpratigu izmantošanu (piemeram, rupju kāda cita listes dalibnieka apvainošanu).

< Ja tik vien, tad to noteikti iespējams panākt, iedarbojoties uz Sveika uzturētājiem ‑ ja tāda lielā vairuma sveikotāju griba.>

Ne, tadas iespejas Latneta listēs reali nav, atskaitot varbut tīrus spama gadijumus.

< Vai arī ir vēl kādas konkrētas idejas pašreizējā Sveika cenzēšanā? Lūdzu piemērus ‑ kurus autorus, kuras vēstules?

Minimālas kārtības uzturēšana un cenzešana ir tomer ļoti dažādas lietas. Drizak jau butu vietā salidzinājums ar krodziņu, kurā cilvēki ienāk aprunāties un parspriest dažādus notikumus un idejas. Ja kāds no dalībniekiem rupji apvaino pārējos, tad viņa izsviešana laukā nav nekāda cenzūra. Pie tam pašlaik ir runa par vēl "mīkstāku" variantu, kad nevis rupekli izmet, bet gan kompānija ceļas kājās un pāriet uz blakus krodziņu, atstājot dauzoņu vienu vai kādu savu "īpašo piekritēju" sabiedrībā.

Tā kā AG ir piekritis, ka varetu savā firmā uzturet šadu jauno Sveiku2 (tehniskās iespējas viņam ir pilnīgi pietiekošas, un izlemt šādas lietas viņš drīkst pats), tad butu verts saprast, ko parejie listes dalibnieki doma par šadu risinajumu. Tehniski parakstīšanās butu vismaz tikpat vienkārša, kā esošajā listē. Visi Sveika dalībnieki, IESKAITOT  JZ, būtu laipni lūgti jaunakā listē.  Bet pēc rupjībām un apvainojumiem jebkurš dalibnieks izlidotu laukā, teiksim, uz trīs mēnešiem vai pusgadu (tas darbojas ‑ ir pozitīva senā amatieru FidoNet pieredze, kur praktiski visas listes bija postmoderētas, bet toties ar ekskomunicēšanas iespēju).

Harijs

 

 

 

From: mahris@myself.com
Date: 11/22/05 6:26

Labprāt palasu dažādus sveikotāju projektus. Interesanti blakus reālajai pasaulei padzīvot dažās virtuālās.

Bet šobrīd virtuālais Jaunsveiks sāk izskatīties tīri reāls. Neiesaku.

Manas prognozes:

Labākais variants ‑ uz Jaunsveiku aiziet daži, pēc kāda laika atgriežas.

Sliktākais ‑ iet bojā abas listes.

Mahris

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/22/05 6:48

Sveiki!

Harijs Bezpartejiskais turpina veidot SVEIKS2 vai kā nu gribi:

< Visi Sveika dalībnieki, IESKAITOT JZ, būtu laipni lūgti jaunakā listē. Bet pēc rupjībām un apvainojumiem jebkurš dalibnieks izlidotu laukā, teiksim, uz trīs mēnešiem vai pusgadu (tas darbojas ‑ ir pozitīva senā amatieru FidoNet pieredze, kur praktiski visas listes bija postmoderētas, bet toties ar ekskomunicēšanas iespēju).>

Un ko mēs iesāksim ar tādu smalku kungu, kas bez mitas pusi pasaules tautu apvaino par apkarojamām un gļēvi sludina nežēlīgas varas pielietošanu lai norobežotos no tām un bez mitas sludina, ka vienīgā pareizā jeb SR priekšrakstiem atbilstošā mīlestība uz kuras pamata lai veidotu atttiecības pielīdzināmas laulībām un tās tiesiskiem aspektiem ir peņa bāšana savas personīgās sievas vagīnā un bez mitas savu paša personīgo tautu apvaino par nespējīgu sadzīvot valsts Satversmei atbilstošā demokrātiskā iekārtā un tāpēc, lūk, neesot ne jēgas rakstīt par ko citu kā kalvierķeblīša efektu un SVEIKS2 dibināšanu ar savu paša sievu par moderētāju vai kā nu gribi?

Es proponēju izslēgt šo smalko kungu uz trīs mēnešiem, minimums. Un visus viņa domubiedrus arī.

Žagariņa Kungs

==Nu atkal Žagariņa kungs, aka Juris Bezkauņa šeit turpina iet sava nejedzigi slima domu virziena.==
    /Vilis G. <')))></

 

 

 

From: beldavsa@indiana.edu
Date: 11/22/05 8:41

runa ir par dažādām lietām:

1) atkārtotiem personīgiem uzbrukumiem arī pēc brīdinājuma par nepiemērotības
2) uzbrukumi indivīdam pēc viņa piederības kādā kopienā
3) runas kvalitāte

listi tīši vai netīši var sagraut ar citu dalībnieku apvainošanu. ja atkārtoti cilvēki atstāj, 1) neatraduši pretīmnākšanu, tikai nepatikšanas, vai 2) neatraduši kautko pietiekoši interesantu lai ziedotu savu dārgo laiku, listē nav veselīga dinamika, vai tās dalībniekiem nav intereses vai izteiksme kas vairumam interesētu.

dziļāk nekā par ko apvainojās, ko var arī noteikt cik daudz cik bieži, ir attieksme vienam pret otru kā labvēlīga, vienaldzīga, vai naidīga.  katram ir savas robežas cik lielā mērā viņš atļaus citiem sevi personīgi aizkārt.  galēja nespēja noturēt robežas ir vai nu raksturīga jaunpiedzimušam, vai smagi ievainotam cilvēkam.

minimāli moderētas listes darbojās, jo ir iespēja izmest kādu kas atkārtoti citus traucē sarunāties.  arī, visiem zinams, ka ir robežas, var arī būt brīdinājums/i.  jautājums vai izlemj viens autokrātiski moderētors, vai moderētors rīkojās pēc tam kad kopiena balsojusi.  tomēr Mahra bažas ņemamas vērā.

pati nebalsotu izmest kādu šā uzskatu dēļ, jo domāju priekšstati nemainās, ja tos nepārbauda.  rases naids nenozūd ar sodīšanu pēc likuma, tas tikai nogrimst pazemē.  kad kāds izsakās apvainojoši pret citu kopienu, uzskatu ir pienākums citiem listniekiem to atsvērt. protams valsts līmenī jādomā lai valstī nebūtu apdraudējoši nemieri kapēc demokrātiskās valstīs mēdz būt likumi kas soda tīšus naida kurinātājus pret veselām kopienām (praktiski visbiežāk pret rasi bet arī pret ticību vai etniskumu utt.)  cik var taisnīgi, vienlīdzīgi sodus izpildīt ir cits jautājums. cik liste pielīdzinama valstij ar tās likumiem?  šķiet liste tomēr ir pakļauta valsts likumiem par naida kurināšanu bet praktiski kā/ cik īstenojama. (manuprāt labi, ka normāli nav, jo ir vajadzība telpai kur var attīstīties, izstrādāt savu attieksmi.)

vispār vērtēju pašregulējošo, vai mazregulējošo.  izvairos no autoratīvām sistēmām cikvien iespējams.

arī nemēdz būt likumi, kā arī tie apgrūtinātu tiesas sistēmu, par dažādiem apvainojumiem pret cilvēku piederību kopienās. vissmagāk kad nevar piederību pat izvēlēties, jo ar tām dzimis.  ne visi agri iemācās cik nepareizi izsmiet cilvēku kas dzimis nedzirdīgs vai neredzīgs vai izsmiet bērnu, jo viņš bērns utmldz.  garīgas attīstības pazīme.

mani apvaino tas, ka Žagariņa kungs pret vairums atkārtotiem iebildumiem uzņēmies citus apzīmēt ar pašizgudrotiem apzīmējumiem. cik piemēroti, asprātīgi vai arī nē paliek tikai viņa spriedumā. pat bērnu vai citu pasaulē kur lieto nikus, arī kad pašam nepatīk, tie pielipuši, jo citi pieņēmuši.  nezinu kapēc Žagariņa kungs to dara, bet man tas nav pieņemami.  tomēr man nav naids pret Žagariņa kunga, vai vēlēšana atstāt listi tā dēļ, tikai nesaprašana.

mana pieeja bijusi neatbildēt kur esmu apzīmēta par Aiju Balto Mahti. gribu pati izvēlēties savu niku, nav man jāpieņem cita uzspiestais. nav vairs tādi laiki, ka kungs uzspieda kādu apzīmējumu vēlējās. tas atstāj Žagariņa kungam izvēli vai viņš vēlās ar mani izmainīt domas, vai nē.  ja Žagariņa kungs uzbruktu man citādi personīgo atstājot šo pašizgudroto apzīmējumu, man būtu izvēle kā atbildēt, vai arī nē.

reiz Sveikā balsoja ne par kāda izmešanu bet par kautko citu.  kā atceros rezultāts bija neizšķirīgs.  ja balsotu, nezvai būtu citādi, lai gan balsotāju būtu vēl mazākā skaitā.

aija

 

 

 

From: Pistole <pistole@ebtech.net>
Date: 11/22/05 10:11

Aija,

Tev ir gluži manas domas. Nedomāju ka Sveiks liste būtu man vai citiem jāpamet tikai Jura Žagariņa dēļ. Šeit notiek diezgan daudz interesantas diskusujas. Ir taču vienkāršāks veids kā ar Juri rīkoties. Redzot nosūtītāju var noklikšķēt uz "Delete" jeb uzlikt vārdam filtru. Vēl labāk, lai vai kāds ir uzbudinājums no rakstītā, vienkārši neielaisties jebkādās diskusijās. Atbilde ‑ reakcija tikai baro Jura sakropļoto prātu, žēl. Ir starpība izteikt nepatiku par homoseksualitāti jeb ko citu vispārēji un uzbrukt tieši kādai minētai personai, kā to dara Juris. Kaut kā liekas Juris domā ka piekabinot savam vārdan visādas "Gudrības" tas viņam dod tiesību darīt to pašu ar citiem, kaut vai pret to ir izteikti iebildumi.

Zigis.

P.S. Balsoja par vēstuļu kodējumiem un vai lietot latviešu valodas diakritiskās zīmes.

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/22/05 10:12

Sveiki!

Aija Baltā Mahte gari un plaši nožoožojās, un, starp citu, pateica arī tā:

< kad kāds izsakās apvainojoši pret citu kopienu, uzskatu ir pienākums citiem listniekiem to atsvērt.>

Jā. Ja kāds grib karot aiz polītiskā korektuma vīģes lapas, tad vīģes lapa jārauj nost.

< mani apvaino tas, ka Žagariņa kungs pret vairums atkārtotiem iebildumiem uzņēmies citus apzīmēt ar pašizgudrotiem apzīmējumiem.>

Tie nav manis izgudroti. Tie ir pašu apzīmējamo ilga laika pazīšanās gaitā nopelnīti.

< nezinu kapēc Žagariņa kungs to dara, bet man tas nav pieņemami.>

Es to daru tāpēc, ka man nav pieņemama liekulīga "pieklājība" pēc ilgu gadu pazīšanās.

< gribu pati izvēlēties savu niku, nav man jāpieņem cita uzspiestais.>

Neesmu Tev neko uzspiedis. Kā jau neskaitāmas reizes esmu Tev paskaidrojis, Tu manās acīs esi Aija Baltā Mahte tāpēc, ka sen, sen atpakaļ, kad Tu uzrakstīji vienā savā žoožojumā, ka vajadzētu norunāt kaut ko konkrētu padarīt Latvijas labā, Tu apsveici gan manu priekšlikumu katram vienam no mums uzrakstīt vienu vienīgu sakarīgu vēstulīti par mudinājumu arī citiem tāpat darīt, ar paskaidrojumu kāpēc reprezentatīvā demokrātijā ir svarīga tautas deputātu ievēlēšana no atsevišķiem reģioniem tā, kā to nosaka valsts Satversme, bet tad Tu atrunājies, sacīdama, ka Tu esot tikai folkloriste nevis profesionāla juriste un tu jau neiešot noziedot gadu savas profesionālās karjeras, lai kaut ko tik grūti saprotamu iesāktu. Tad vēl Tu mums atrakstīji, ka Tev dikti patīkot Balto Tehvu tjipa humors, un tā nu es nolēmu Tevi nosaukt par Aiju Balto Mahti. Man tas apzīmējums patīk, un man nav svarīgi, ka tas Tev nav pieņemami.

<nav vairs tādi laiki, ka kungs uzspieda kādu apzīmējumu vēlējās.>

Kungs vai kundze, viena alga, bet par nekādu uzspiešanu te nav ne runas. Runa ir par īstā vārdā nosaukšanu.

< tas atstāj Žagariņa kungam izvēli vai viņš vēlās ar mani izmainīt domas, vai nē.>

Nu redzi, kas vainas? Vienkārši uzrunā mani trešā personā par Žagariņa Kungu un viss. Es neapvainojos.

Žagariņa Kungs

==mana pieeja bijusi neatbildēt kur esmu apzīmēta par Aiju Balto Mahti.==
   /Aija Baltā Mahte/

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/22/05 10:21

Sveiki!

Zigis Nolūzušais solidarizējas ar Aiju Balto Mahti:

< Ir starpība izteikt nepatiku par homoseksualitāti jeb ko citu vispārēji un uzbrukt tieši kādai minētai personai, kā to dara Juris.>

Nē. Zigi Nolūzušais. Daudz sliktāk ir uzbrukt homoseksuāliem vispārīgi nekā noraut Tavas personīgās liekulības vīģes lapu.

Žagariņa Kungs

==gribu pati izvēlēties savu niku==
   /Aija Baltā Mahte/

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/22/05 10:43

Mēs taču neesam nekādi mongoļi ‑ kad vienā vietā piedrazots, pārceļ apmetni uz citurieni. Nu kas tad ir ‑ viss sveiks nevar tikt galā ar vienu pašu žagariņu? :‑) Varbūt tā vietā, lai uzmestu lūpu, ar to cilvēku sirsnīgi izrunāties, kas nospiež viņa sirdi, ka palicis tik lecīgs. Varbūt ir jāpalīdz, nevis jāmūk projām kā no spitālīgā. Jo vairāk tādēļ, ka šīs pārvērtības notikušas pēdējā laikā.

Ausma

  

 

 

From: zagarins@stcc.edu
Date: 11/22/05 11:41

Sveiki!

Ausmas Tante kaunināja cien. sveikotājus:

< Nu kas tad ir ‑ viss sveiks nevar tikt galā ar vienu pašu žagariņu? :‑) Varbūt tā vietā, lai uzmestu lūpu, ar to cilvēku sirsnīgi izrunāties, kas nospiež viņa sirdi, ka palicis tik lecīgs.>

Tipiski, tipiski. Tagad sēdēsi un gaidīsi, lai kāds cits ar Žagariņa Kungu tā sirsnīgi izrunājas, vai ne?

< Varbūt ir jāpalīdz, nevis jāmūk projām kā no spitālīgā. Jo vairāk tādēļ, ka šīs pārvērtības notikušas pēdējā laikā.>

Globālais Pasaules karš ir jau trešā gadā, un cien. sveikotājiem pēdējā laikā vairs nekas cits nav ko kūdīt kā homofobija pašmājās. Man personīgi pēdējā laikā ļoti labi klājas, paldies par apvaicāšanos. Gatavojos uz jautrām tītara bērēm kopā ar savu kodolģimenīti un pietiks laiks aizbraukt uz Bostonu iepirkties uz Ziemsvētkiem un pietiks vēl pa virsu laiks arī padomāt kā no mūsu "diskusijām" Sveiks kopā salikt kaut ko ne gluži tik mongoloidisku Kiberkambarim žurnālītī Jaunā Gaita.

Labi, pietiek runāts par mani. Tagad pastāsti par sevi un kāpēc Tu tik lēcīgi draudi ar demokrātijas boikotēšanu un atsakies uzrakstīt vienu vienīgu sakarīgu vēstulīti par vajadzību reprezentatīvās demokrātijas pamatlikumu sakārtot atbilstoši Satversmes noteikumam par vēlēšasnām no atsevišķiem vēlēšanu reģioniem?

Žagariņa Kungs

==acīmredzami runas brīvība pāriet latviešiem bailēs izteikties, pat sevi aizstāvēt.==
    /Aija Baltā Mahte/

 

 

 

From: gailitis@ca.inter.net
Date: 11/22/05 12:10

Sveiki,

Aija, ka jau parasti pieņemusi augstu diskusijas limeni filozofe par vairakam iespesjam, ka rikoties ar tadiem ka JZ vai VBG, u.t.t.

Es personigi nepieņemu nebkadu listes moderešanu, kaut mani uzskati sakrit ar Aijas minetiem sekojošiem noverojumiem, tikai ka rikoties domaju citadi.

<  1) atkārtotiem personīgiem uzbrukumiem arī pēc brīdinājuma par nepiemērotības 2) uzbrukumi indivīdam pēc viņa piederības kādā kopienā 3) runas kvalitāte.  >

Snippooo....

Sveikā mes meiģinam sarakstities un izsteikt katrs savas parliecibas un pieredzi par ļoti dažadiem tematiem, un nedomaju ka visi spesim vienmer vienoties par cita uzskatiem. Musu dzives ceļi ir bijuši tik dažadi un nesalidzinami, un ir musu personigs mantojums un pieredze var but izpalidziga citiem, bet dažreiz ari pilnigi nepieņemama. Bet tīši izsmiet un nejedzigi nopelt citu nav nekadas jegas jo tas tikai pasvitro rakstitaja personigo nespeju pieņemt sabiedribas dažadibu un respektet citu viedokli. (nenobriedums??)  Protams tie kas ta rikojas, to dažreiz paši nemaz neapzinas, kapec to dara. Bet tas pasvitro musu dažadibu un uzjautrina sabiedribu.

Aija turpina talak: <vispār vērtēju pašregulējošo, vai mazregulējošo.  izvairos no autoratīvām sistēmām cikvien iespējams.mana pieeja bijusi neatbildēt kur esmu apzīmēta par Aiju Balto Mahti. gribu pati izvēlēties savu niku, nav man jāpieņem cita

uzspiestais. nav vairs tādi laiki, ka kungs uzspieda kādu apzīmējumu vēlējās. tas atstāj Žagariņa kungam izvēli vai viņš vēlās ar mani izmainīt domas, vai nē.  ja Žagariņa kungs uzbruktu man citādi personīgo atstājot šo pašizgudroto apzīmējumu, man būtu izvēle kā atbildēt, vai arī nē.>

Piekritu iepriekšejam daļeji, jo diemžel mes visi esam pakļauti dažadam autorativam sistemam, vai mes to velamies vai nē. Tomer brivpratiga biedru liste katram ir iespeja atsaukties vai ignoret tos tematus un biedrus ja temats neinterese, vai kads apvainojoši pieķeras cita butibai. Kur tas kritiskais limenis atrodas, katram mums ir pašiem janoverte, un jarikojas pec savas sirdsapziņas un parliecibas. Man personigi itin nemaz nesap ja JZ apsauka mani par "certificētu elektronisko teologu", ka ari apzimejumu, blondino? Aiju ka "balto mati". Tas tikai norada uz apsaukataja personigo problemu un ta nostaju uz citu sveikotaju. Problemas rodas kad nespejam pareizi novertet kada rakstito jo nelieto interneta pieņemtos simbolus papildinot ka tas bija domats.  ;)  :(   8>/ utt.  Atzišos, pats dažreiz esu parkapis šis normas kad steiga atsaucos citam nepardomajot ka tas izliksies lasitajam.

Kadreiz man viens iedeva labu kaut gan rupji izteiktu padomu. "Ja sudu neaiztiksi, tas daudz nesmirdes!" 

Aija: <reiz Sveikā balsoja ne par kāda izmešanu bet par kautko citu. kā atceros rezultāts bija neizšķirīgs.  ja balsotu, nezvai būtu citādi,  lai gan balsotāju būtu vēl mazākā skaitā.>

Ja parejie neatsauktos un neatļautos tikt ievilkti kada nevelama diskusija, tad tā paš nomierinatos bez jabkadas vajadzibas kadu izmest ara no listes. Demokratiska sabiedriba ir jātļauj ari nevelamam butibam un cilveku ipašibam eksistet. Citadi, mes mestu jaunpiedzimušos meslainē ne jau tos audzinatu.

Vilis G.  <'))))><

The Universe is not only stranger than we imagine, it is stranger than we CAN imagine.

 

 

 

From: idoc1_2006@hotmail.com
Date: 11/22/05 1:00

Labi, mēģināšu pa daļām :)

Juris Zagarins rakstīja:

< Vai un kurā vietā es tiku teicis, ka laulības attiecības ir pielīdzināmas citām kopdzīves formām, kas būtiskos aspektos ‑ piemēram, noturības ziņā ‑ no tām atšķiras?>

Kaut cik autoritatīvu atbildi uz "vai" ‑‑ un kā konsekvenci ‑ "kurā vietā" ‑‑ jautājumiem, savu ierobežoto zināšanu dēļ, sniegt neesmu spējīgs :)

Tomēr, tavs jautājums/lūgums bija: pastāstīt nespecificētam daudzskaitļa "interesentu" skaitam, "kādās šķirbās" es mēdzot ievadīt savu locekli; lai veidotulaulībām un tās tiesiskiem aspektiem pielīdzināmas atttiecības. Tāpēc uzskatīju par nepieciešamu paskaidrot, ka, manuprāt, laulības nav pielīdzināmas citām kopdzīves formām.

 

 

 

From: idoc1_2006@hotmail.com
Date: 11/22/05 1:41

Es rasktīju:

<< Laulībai, manuprāt, ir ar daudz viskautko sakars; ar mīlestību ‑ vistiešākais sakars. Tomēr tā būtiskos aspektos blablabla atšķiras gan no citām kopdzives formām, kas nav laulības, gan arī ‑ kā tas ir gadījumā ar homoseksuālām attiecībām ‑ nekad nevar būt laulība. Tāpat kā airētāju klubs, kura biedri, pirms doties airēt, pielūdz kādu augstāku spēku, tāpēc vien nebūtu atzīstams par dievnamu, tāpat attiecības, kas būtiskos aspektos atšķiras no laulības attiecībām, kādas pārprastas "vienlīdzīgās attieksmes" vārdā nebūtu atzīstami par laulību vai pielīdzināmi tai.>>

Juris Žagariņš rakstīja:

<Tu tā vari teikt un atkal un atkal atkārtot, bet tā nu gan ir liela netaisnība un blamāža pret airēšanas klubiem viņu Dieva lūgšanas salīdzināt ar homoseksuālu mīlestību, kas tāpēc nekad nevar būt laulības!>

Tik tiešām ‑ varu! :) Tādiem airētāju klubiem, kura biedri uzskatītu augstāka spēka pielūgšanu pirms doties airēt, kā pietiekamu iemeslu, lai klubs tiktu atzīts par dievnamu ‑ nav.

<< Manuprāt SR bildi tikai saržģī.>>

<Tavuprāt pilnīgi pietiek ar Tavu un Tavu domubiedru prātu, ja?>

Nē, manuprāt, pietiek ar racionāliem ‑‑ dažreiz gan tiem jābūt arī pārliecinošiem un tiesiskiem ‑‑ apsvērumiem. Par manu domubiedru esamību vai neesamību man nekādas ticamas informācijas nav.

<Atvainojos, bet manuprāt Tu ar visiem Taviem domubiedriem prāta ziņā esi mazliet paplāniņš.>

Nav ne vaina; tas nekas, kamēr tas paliek "tevisprāt" :)

 

 

 

From: idoc1_2006@hotmail.com
Date: 11/22/05 1:57

Un vēl Juris Zagariņš rakstīja to, uz ko es kādu 18 reizi nesekmīgi mēģinu atbildēt :) :

< Un tad Jānis a.k.a. Simpsonite pēc kārtas paskaidroja arī numur divi:>
<< 2. Tā nav nekād [tas, kā Juris Žagarinš mēdz saukt sievišķos dzimumorgānus], tā ir (jā kopš kāda laika ‑ vienskaitlī) šim nolūkam labi piemērotā ‑ [vārds, ar ko es apzīmēju sievišķos dzimumorgānus] :)>>
< Skaidrs. Un Tavs loceklis nav vis nekāds loceklis bet šim nolūkam labi piemērotais ‑ [cits vārds, kā Juris Žagariņš apzīmē vīrišjo dzimumorgānu].>

Ļoti labi, ka skaidrs :) Vārdam 'loceklis', manuprāt, nav tāda noniecinoša vai pazemojoša pieskaņa, kā vārdam, ar kuru Tu mēdz apzīmēt sievišķos dzimumorgānus.

<<< Vai Tu tāpat kā Tavs domubiedrs Vilis G. ><')))>< tici, ka mīlestībai nav nekāda sakara ar tādu iestādījumu kā laulības>>>
<< Nezinu, nezinu ‑ vai Vilis. G tā tic.>>
< Nu papūlies taču, izlasi viņa vēstulītes!>

Tās, kuras esmu izlasījis, neatļauj noskaidrot nedz to, vai Vilim. G. ir tāda ticība, kā to viņam piedēvē Tu, nedz to, vai viņš ir mans domubiedrs.

 

 

 

From: zagarins@stcc.edu
Date: 11/22/05 1:58

Sveiki!

Es Jānim a.k.a. Simpsonite sakarā ar viņa teoriju par laulībām ‑ tās neesot pielīdzināmas citām kopdzīves formām kas būtiskos aspektos ‑ piemēram, noturības ziņā ‑ no tām atšķiroties ‑ uzprasīju tā:

< Vai un kurā vietā es tiku teicis, ka laulības attiecības ir pielīdzināmas citām kopdzīves formām, kas būtiskos aspektos ‑ piemēram, noturības ziņā ‑ no tām atšķiras?>

Un nu Jānis a.k.a Simpsonite atbildēja man tā:

< Kaut cik autoritatīvu atbildi uz "vai" ‑‑ un kā konsekvenci ‑ "kurā vietā" ‑‑ jautājumiem, savu ierobežoto zināšanu dēļ, sniegt neesmu spējīgs :)>

Ak tā. Es atkal domāju ka Tu man pretī runāji.

< Tomēr, tavs jautājums/lūgums bija: pastāstīt nespecificētam daudzskaitļa "interesentu" skaitam, "kādās šķirbās" es mēdzot ievadīt savu locekli; lai veidotu laulībām un tās tiesiskiem aspektiem pielīdzināmas atttiecības. Tāpēc uzskatīju par nepieciešamu paskaidrot, ka, manuprāt, laulības nav pielīdzināmas citām kopdzīves formām.>

Nu gan vairs nekā nesaprotu : o (

Ko Tu teici? Penis Vagīnā nav salīdzināms ar Dieva pielūdzējiem airētāju klubā?

< Tādiem airētāju klubiem, kura biedri uzskatītu augstāka spēka pielūgšanu pirms doties airēt, kā pietiekamu iemeslu, lai klubs tiktu atzīts par dievnamu ‑ nav.>

Heh. Pārliecinošāka un tiesiskāka apsvēruma Tev nav? Atvainojos, bet tas tā paplāniņi...

Žagariņa Kungs

==lai izdzīvotu nevis "kamēr saule debesīs" bet kādu laiku pēc tam kad cilvēki savairojās pietiekošā biežumā lai izveidotu pilsētas civilizāciju diezvai cilvēcei jābūt īpaši garīgai.==
    /Aija Baltā Mahte/

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/22/05 3:20

Juris: < Tipiski, tipiski. Tagad sēdēsi un gaidīsi, lai kāds cits ar Žagariņa Kungu tā sirsnīgi izrunājas, vai ne?>

Juri, kāpēc man sēdēt un gaidīt, varam jau arī mēs tā sirsnīgi parunāt. :‑) Priecājos, ka Tev iet labi un sveikā Tu tikai muļķojies. Nu jā, bet pāri darīt cilvēkiem nevajag, kā bija tas teiciens ‑ nedari otram to, kas pašam nepatiktu, ja Tev darītu. Vai ne? :‑)

Ko man par sevi pastāstīt? Arī man iet labi. Gatavojos oficiālai noformēšanai par to, ka āra latvietēm viens puisis mazumā. :‑) Pašas vainīgas, kamdēļ nepieskata. :‑) Attiecībā uz demokrātijas boikotēšanu domas neesmu mainījusi, vēl joprojām neesmu pamanījusi partiju, par kuru varētu galvot, ielaižot Saeimā.

Kopš interneta pieslēgums, dators vairs neatdziest cauru dienu. Atšķirībā no Aijas, uzskatu, ka gudrākajam jāpiekāpjas, un sievietes jau ir tās gudrākās. :‑) Tāpēc esmu atradusi jaunas aizraušanās ārpus sveika un interneta, lai jau otrai pusītei tiek vairāk. :‑) Ar jums visiem sveika vīriešiem taču ir gluži tāpat. :‑)

Ausma, priecājoties, ka sveiks vēl nav aizklīdis pasaules plašumos un pa reizei var pamēļot

 

 

 

From: zagarins@stcc.edu
Date: 11/22/05 3:48

Sveika, Ausmas Tante!

Apsveicu ar puiša laupījumu. Tas tiešām ir no Tevis ievērības cienīgs panākums.

Kuru tad nu es te būtu tā sāpinājis, ka pašam man būtu sāpīgi ja viņš tāpat man? Vai Uldi Adekvāto? Hariju Bezpartejisko? Pirmais tik ilgi te dižojās ka viņš TO savai sievai izdarot trīsreiz dienā, ka man sāka apšķibēt dūša, nu, un kad vēl sāka stāstītu mums par homīšu pieklapēšanām līdz nesamaņai un par savas seksualitātes polītkorekto atbilstību Kunga Dieva pavēlei sevi pašu pēc iespējas plaši atražot un par Latvijas valsts apšļaušanu no Tongas ķēniņvalsts smilšainajiem saulainajiem liedagiem, tad nu es viņam tā pieklājīgi sāku apvaicāties vai tikai viņš varbūt savu sēklu nav vis kaisījis tieši tur kur Tas Kungs to gribēja, lai viņš to kaisītu, ja viņam gadījies tikai tas viens skolojamais sīkais. Un, kas attiecas uz Hariju Bezpartejisko, kurš gluži tik daudz nepiesauc To Kungu kā Uldis Adekvātais, tomēr arī viņš man mēģināja iestāstīt ar apmēram tādiem pašiem loģikas trikiem, kā Jānis a.k.a Simpsonite un vilis G. <')))>< ka homīši, atšķrībā no Harija Bezpartejiskā un Harija Bezpartejiskā kundzes neesot tādas mīlestības spējīgi kas būtu liekams par pamatu kaut kādam sabiedriski tiesiskam laulībām līdzīgam sakramentam. Un nemaz nesāksim par Harija Bezpartejiskā gļēvo nežēlīgo žēlabaini neokonservatīvo norobežošanos no islāmticīgām tautām!

< Kopš interneta pieslēgums, dators vairs neatdziest cauru dienu.>

Lāga nesaprotu, ko tad viņš Tev tur silda kamēr Tu nododies savām jaunām aizraušanām ārpus sveika un interneta?

Žagariņa Kungs

==Nu sēdi aiz dīķa un nelien tur, kur nevajag. :)))==
    /Ābē/

 

 

 

From: idoc1_2006@hotmail.com
Date: 11/22/05 3:52

Juris **agari*ĺ** rakst*˝ja:

< Heh. Pārliecinošāka un tiesiskāka apsvēruma Tev nav? Atvainojos, bet tas tā paplāniņi...>

Visp*ür*˝gos vilcienos, bez atsauc**m un citiem "smalkumiem":

1.     Tikai divu pret**ja dzimuma indiv*˝du partneru savien*˝b*ü ir iesp**jams veikt dzimumaktu (coitus). T*ütad, tikai divu pret**ja dzimuma indiv*˝du savien*˝b*ü past*üv potenci*üls dabisk*ü veid*ü, bez terapeitiskas vai cit*üdas iejauk**an*üs ie*ĺemt b**rnu. Visu pret**ja dzimuma indiv*˝du savien*˝bu kopums ietver visu sabiedr*˝bas potenci*ülu *** dabisk*ü veid*ü, bez terapeitiskas vai cit*üdas iejauk**an*üs *** ie*ĺemt b**rnu.

2.     Tikai notur*˝g*ü pret**ja dzimuma partneru savien*˝b*ü past*üv potenci*üls rad*˝t optim*ül*ükos apst*ük**us b**rna audzin*ü** anai un t*ü pilnv**rt*˝gai att*˝st*˝bai.

3.     Tikai likumiski atz*˝stot noteiktus sabiedriskos instit*˝tus, organiz*ücijas un citu savien*˝bas *** t*üdas k*ü, piem**ram, **imene, uz*ĺ**m**jsabiedr*˝ba, m*üc*˝biest*üde, reli**isk*ü organiz*ücija *** atz*˝stot to ties*˝bas, atbalstot un veicinot t*üs, valsts sp**j nodro**in*üt taisn*˝gumu sare*****˝t*ü cilv**ku sabiedr*˝b*ü, k*üda t*ü m*˝sdien*üs neap**aubami ir.

4.     Laul*˝bas instit*˝ts statistiski rada attiec*˝bas, kas ir b*˝tiski notur*˝gakas, k*ü citas kopdz*˝ves formas; t*üpat t*üs caurm**r*ü ir p*ür*ükas p*ür citam kopdz*˝ves formam vair*ükos citos (piem., skat. iepriek** ies*˝t*˝to saiti) svar*˝gos aspektos.

5.     No pien*ükuma aizsargat b**rna ties*˝bas k*ü ar*˝ pien*ükuma nodro**in*üt taisn*˝gumu sabiedr*˝b*ü izriet valsts le**it*˝ms m**r**is (vai pat pien*ükums) censties koncentr**t b**rnu rad*˝**anas potenci*ülu laul*˝b*ü *** piem**ram, civiltiesiski atz*˝stot un t*üd**j*üdi izce**ot no citu iesp**jamo indiv*˝du savien*˝bu vidus un nost*üdot privili****t*ü stavokl* ˝ sabiedr* ˝b*ü laul*˝bas instit*˝tu; atz*˝stot un atbalstot laul*üto ties*˝bas; tur, kur ***üdai r*˝c*˝bai ir le**it*˝ms m**r**is, kur t*ü ir nepiecie**ama demokr*ütisk*ü sabiedr*˝b*ü, un kur ***üda r*˝c*˝ba ir sam**r*˝ga ar m**r**i *** radot da***üdas privil*****˝jas laul* ütajiem.

6.     M****in*üjumi piel*˝dzin*üt laul*˝bas attiec*˝b*üm attiec* ˝bas, kas b*˝tiskos aspektos at****iras no vai *** k*ü ir gad*˝jum*ü ar homoseksu*ülam attiec*˝bam *** nevar k***˝t par laul*˝bas attiec*˝b*üm, at*ĺem laul*˝bas instit*˝tam privili****tu st*üvokli sabiedr*˝b*ü (var ar*˝ teikt ***  degrad** to), t*üd**j*üdi v*üjinot valsts iesp**jas veikt vair*ükus savus pien*ükumus.

 

 

 

From: uldis@parks.lv
Date: 11/22/05 4:13

Juris: <  Vai Uldi Adekvāto? Hariju Bezpartejisko? Pirmais tik ilgi te dižojās ka viņš TO savai sievai izdarot trīsreiz dienā, ka man sāka apšķibēt dūša,>

Vai varētu palūgt, lūdzu, precīzu citātu, kur un kad es to būtu teicis? Es tik atceros, ka tu sāki to nepārtraukti atkārtot savas nevaldāmās zjāvēto sēņu izraisītās fantāzijas iedvesmots‑ bet neatceros, ka es būtu to apstiprinājis vai noliedzis.

< nu, un kad vēl sāka stāstītu mums par homīšu pieklapēšanām līdz nesamaņai>

Jā. Man tad bija gadi 16‑17, ja man tagad kāds pederasts uzmāktos, bez šaubām, klapētu atkal. Un nu jau daudz profesionālāk un bez zjēlastības.

Iebildumi?

< un par savas seksualitātes polītkorekto atbilstību Kunga Dieva pavēlei sevi pašu pēc iespējas plaši atražot un par Latvijas valsts apšļaušanu no Tongas ķēniņvalsts smilšainajiem saulainajiem liedagiem>

Tonga kā konkrēta ģeogrāfiska adrese arī it tava paša fantāzijas rezultāts, bez tam, Tongai kā idejai, laikam tomēr nav sakara ar sexu (lai gan tu visu reducē uz to), bet gan ar konkrēto LR ekonomisko politiku.

<, tad nu es viņam tā pieklājīgi sāku apvaicāties vai tikai viņš varbūt savu sēklu nav vis kaisījis tieši tur kur Tas Kungs to gribēja, lai viņš to kaisītu, ja viņam gadījies tikai tas viens skolojamais sīkais.>

Zini, gadās dzīvē arī tā, ka sievietes dzīvībai havot otru bērnu ir pārāk riskanti, lai eksperimentētu‑ iznāks, neiznāks.

A mana sieva par smuku un par mīļu, lai riskētu (attačā, pasiekalojies, svaiga bildīte no Madeiras).

Vēl jautājumi?

Lai Jums adekvāta diena :)
Uldis

I thoroughly disapprove of duels. If a man should challenge me, I would take him kindly and forgivingly by the hand and lead him to a quiet place and kill him.
      ‑‑‑Mark Twain‑‑‑

 

 

 

From: zagarins@stcc.edu
Date: 11/22/05 4:14

Jānis a.k.a. Simpsonite: < Visp?ür?˝gos vilcienos, bez atsauc??m un citiem "smalkumiem". . . >

Sveiki!

Atvainojos, Jāni a.k.a. Simpsonite, bet vai nevarētu paprovēt kādā citā valodā? Māku lasīt vācu un angļu. Franču ar vārdnīcas palīdzību... Vai vēl vienkāršāk ‑ uzdot koordinātes kur Tu šito jezgu uzgooglēji? Jeb vai Tev kauns atzīties tādu "smalkumu", ka pašaprāt tik vien sanāk kā Dieva pielūgšana airēšanas klubiņā kā arguments pret homoseksuālu laulību tiesisku atļaušanu?

Žagariņa Kungs

 

 

 

From: idoc1_2006@hotmail.com
Date: 11/22/05 4:44

Juris **agari*ĺ** rakst*˝ja:

< Atvainojos, Jāni a.k.a. Simpsonite, bet vai nevarētu paprovēt kādā citā valodā?>

Uzgogl**t ko l*˝dz*˝gu, iesp**jams, var **eit:

http://www.dialogi.lv/phorum/read.php?f=1&i=12075&t=11881

Var**tu: angliski, krieviski, vai diezgan paslikti ‑ v*üciski. Bet, kam**r vien lab*ükie "argumenti" pret b*˝s hubristic "šito jezgu" un me**on*˝gas neapvald*˝tas fant*üzijas par googl**sanu ‑ nav v**rts, nav v**rts. Tas b*˝t' tikpat k*ü sviest **agari*ĺ' kungam priek***ü p**rles :)

 

 

 

From: zagarins@stcc.ed
Date: 11/22/05 4:51

Greetings!

Uldis Adekvātais quoted the immortal words of the greatest American of all time, Mark Twain:

< I thoroughly disapprove of duels. If a man should challenge me, I would take him kindly and forgivingly by the hand and lead him to a quiet place and kill him.>

Yes! That is what I would to do to you if I thought you were making advances on my cat Cocopuff.

<  Man tad bija gadi 16‑17, ja man tagad kāds pederasts uzmāktos, bez šaubām, klapētu atkal. Un nu jau daudz profesionālāk un bez zjēlastības.>

Tevi es laipni un žēlīgi paņemtu pie rokas un apvestu ap stūri un nosistu beigtu ja Tu manu kaķi Cocopuff aiztiktu ne tā, ka viņai pa spalvai. Bez zjēlastības, neņem ļaunā.

< Tonga kā konkrēta ģeogrāfiska adrese arī it tava paša fantāzijas rezultāts,bez tam, Tongai kā idejai, laikam tomēr nav sakara ar sexu (lai gan tu visu reducē uz to), bet gan ar konkrēto LR ekonomisko politiku.>

Tongas ķēniņvalsts kā konkrēta ģeogrāfiska adrese eksistē ārpus Tavas un manas fantāzijas bet Tu man toreiz piekriti, kad es Tev liku priekšā Tongas ķēniņvalsti kā Tavām vajadzībām pienācīgu trimdas zemi, jo, kad es Tevi aicināju pārcelties uz Springfieldu sev kaimiņos, Tu Springifeldu izbrāķēji jo te ziemās ir sniedziņš un te daudzās mājās saimnieki ir homīši un nēģeri.

< Zini, gadās dzīvē arī tā, ka sievietes dzīvībai havot otru bērnu ir pārāk riskanti, lai eksperimentētu‑ iznāks, neiznāks.>

Tad Tev gan viņu vajadzēja aizvest pie ārsta, lai sataisa kārtībā! Un Tu vēl ‑ trīs reiz dienā viņai virsū mācies? Prātiņ nāc mājās!

< A mana sieva par smuku un par mīļu, lai riskētu (attačā, pasiekalojies, svaiga bildīte no Madeiras).>

Jā. Par sieviņu varam vienoties, ka viņa ir smuka gan.  

< Vēl jautājumi?>

Bet varbūt Tev ir vēl kāda cita arī? Citādi, viss skaidrs. O jā, Tu gribēji konkrētu citātu. Tas laikam bija viens no Taviem vingrinājumiem anglenē, ko Tu mēdzi kabināt klāt pie savām vēstulītēm līdz galīgam apnikumam. Tur bija vienu laiku par kādu aptaujas lapu kur zem "sex" tu esot ierakstījis "thrē times a day".

Žagariņa Kungs

==Tas b ˝t' tikpat k ü sviest   agari ĺ' kungam priek   ü p  rles :)==
    /Jānis a.k.a. Simpsonite/

 

 

 

From: gailitis@ca.inter.net
Date: 11/22/05 5:11

Sveiki,

Janis, aka Simpsonite tik citigi atsaucas Žagariņa aptaujai. Nudien, Jani, ceru ka tiešam nedomaji ka profesors J.Z. to nezinaja. Cilveki kas šita uzvedas to dara tapec ka ta ir un paliek viņu izvele. Lidzigi tam zaglim kurš zog zinadams ka ta darit nav pareizi.

Žagariņa problema nav butibas nezinašana bet gan personiga viedokļa izvele kurju pieņemot ka sev patiesu, izmaina cilveka uzskatus dažados virzienos. Tads stavoklis noslid lidz kam cilveks ne tikai nevelas pieņemt nevienu priekšlikumu pardomat savus uzskatus un kapec vinš tos kultivē bet dažadigi (atkarajas no tīpa) noraida visu parejo piedavajumus ieskatities lietas tīša butiba. 

Jau sen atpakaļ, kad parrunajam šo tematu, uzdevu vairakas zinatniskas URL saites kuras tiek debatetas un parskatitas dažadas cilveku fobijas ieskaitot ari pašreizejo tematu. Bet tas neko nedos ja cilveks pats neuzņemsies ko darit un tikai atkarto savu gadiem ilgi ieņemto poziciju e‑pastā parkopejot tas pašas rindkopas. Tados gadijumos veseliga vai turpmaka diskusija paliek neiespejama.

Kaut cik parejie veletos ko izmainit un palidzet, tas paliek neiespejami bez paša piedališanas. "One can lead the horse to the water, but can't force it to drink!"

Vilis G. <')))><

Ps. J.Z. ja gadiena vel lasi manus "domu graudus", ‑ sakara ar Tavu jautajumu par to filmu, "Eiropa Eiropa". Juri, es tikai velak atcerejos ka esu to redzejis uz TV vairakus gadus atpakaļ.  Jā, tā bija diezgan iespaidoša filma un atgadinaja daudz musu pardzivotas briesmas 2p. kara laika. Protams tur ari bija interesanti blakus notikumi, par kuriem Tu laikam biji domajis.

 

 

 

From: uldis@parks.lv
Date: 11/22/05 5:26

Juris: < Yes! That is what I would to do to you if I thought you were making advances on my cat Cocopuff.>

Contrary to what you believe, I'm not sexually interested in cats

< jo, kad es Tevi aicināju pārcelties uz Springfieldu sev kaimiņos, Tu Springifeldu izbrāķēji jo te ziemās ir sniedziņš un te daudzās mājās saimnieki ir homīši un nēģeri.>

Sniedziņu pieminēju, homīši (vismaz manas pārcelšanās sakarā) ir tavs izdomājums, nēģerus vispār nekad neesmu minējis.

< Tad Tev gan viņu vajadzēja aizvest pie ārsta, lai sataisa kārtībā!>

Sataisīja. Izdzīvoja. Ko vēl???

< O jā, Tu gribēji konkrētu citātu. Tas laikam bija viens no Taviem vingrinājumiem anglenē, ko Tu mēdzi kabināt klāt pie savām vēstulītēm līdz galīgam apnikumam. Tur bija vienu laiku par kādu aptaujas lapu kur zem "sex" tu esot ierakstījis "three times a day".>

Tas, ko es kabinu klāt savam parakstam, nav vairāk mani vingrinājumi anglenē, kā tavi Aijas citātu piekabinājumi zem tava paraksta, ir tavi vingrinājumi latenē.

Lai Jums adekvāta diena :)

Uldis

Idiot, n. A member of a large and powerful tribe whose influence in human affairs has always bēn dominant and controlling. The Idiot’s activity is not confined to any special field of thought or action, but "pervades and regulates the whole." He has the last word in everything; his decision is unappealable. He sets the fashions of opinion and taste, dictates the limitations of speech and circumscribes conduct with a dead‑line.

      ‑‑‑Ambrose Bierce, The Devil’s Dictionary‑‑‑

 

 

 

From: idoc1_2006@hotmail.com
Date: 11/22/05 5:29

V.B. Gailitis C.E.T. rakstīja:

< Janis, aka Simpsonite tik citigi atsaucas Žagariņa aptaujai. Nudien, Jani, ceru ka tiešam nedomaji ka profesors J.Z. to nezinaja.>

Prasīts bija, tāpēc rakst*˝ju :) Noderēs arī kādu citu reizi, citā vietā ‑ tam, vai god. profesora kungs "šito jezgu" jau zināja, ir otršķirīga nozīme.

Izskat*üs, ka garumzīmes un mīkstinājuma zīmes ne visur aiziet :(

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/22/05 5:43

Greetings!

Uldis Adekvātais quoted the immortal words of the late, great Ambrose Bierce:

< Idiot, n. A member of a large and powerful tribe whose influence in human affairs has always bēn dominant and controlling. The Idiot's activity is not confined to any special field of thought or action, but "pervades and regulates the whole." He has the last word in everything; his decision is unappealable. He sets the fašions of opinion and taste, dictates the limitations of spēč and circumscribes conduct with a dead‑line.>

Ambrose Bierce said also that hypocricy is the tribute vice pays to virtue.

Ambrose Bierce was a homosexual.

< Tas, ko es kabinu klāt savam parakstam, nav vairāk mani vingrinājumi anglenē, kā tavi Aijas citātu piekabinājumi zem tava paraksta, ir tavi vingrinājumi latenē.>

Tā jau es domāju!  : O \...

Žagariņa Kungs a.k.a. George W. Twigg

==MORAL VALUES, n. Hatred of homosexuals dressed up in Biblical language.==
    /George W. Twigg/

 

 

 

From: mahris@myself.com
Date: 11/22/05 7:06

Šoreiz Tu, Jāni, nesaprati Jura problēmu. Juris nebija pietiekami izglītots vai pietiekami čakls, lai ar roku uzstādītu Tavai UTF‑8 rakstītajai vēstulei UTF‑8 lasīšanas režīmu.

Viņu var saprast. Mēs esam pieraduši, ka mūsu pasta programmas pašas izvēlas lasīšanai ērtāko kodējumu. Nevienam negribas tērēt laiku, katrai vēstulei ar roku piemeklējot lasīšanai derīgu kodu.

Bet saņēmēja pasta programma to var izdarīt tikai tad, ja sūtītāja vēstules tehniskajā virsrakstā norādīts, kā tā kodēta. Tavas vēstules tehniskajā daļā ziņu par kodējumu (vārdiņš čarset) nav. Būtu labi, ja Tu iestāstītu savai rakstāmprogrammai, ka tas jānorāda.

Mahris

 

 

 

From: aabele@sveiks.lv
Date: 11/23/05 1:29

Juris: < Lāga nesaprotu, ko tad viņš Tev tur silda kamēr Tu nododies savām jaunām aizraušanām ārpus sveika un interneta?>

Viņš sameklē internetā mūziku un caur to silda manu sirsniņu. :‑) Atceries tās leģendas par sirēnām? Tā ka vēl nav zināms, kurš kura tīklā nokļuvis. :‑)

Bet Tu gan pēdējā laikā esi ieciklējies tā pazemu, zem jostasvietas vien... Žagariņš riskē kļūt pavisam neinteresants kungs. :‑)

Ausmastante

 

 

 

From: idoc1_2006@hotmail.com
Date: 11/23/05 2:58

Mahris: < Šoreiz Tu, Jāni, nesaprati Jura problēmu.>

Ļoti iespējams :) Man gan vēl joprojām liekas, ka nekā, ko varētu nosaukt par problēmu, Žagariņa kungam nebija.

< Bet saņēmēja pasta programma to var izdarīt tikai tad, ja sūtītāja vēstules tehniskajā virsrakstā norādīts, kā tā kodēta. Tavas vēstules tehniskajā daļā ziņu par kodējumu (vārdiņš čarset) nav. Būtu labi, ja Tu iestāstītu savai rakstāmprogrammai, ka tas jānorāda.>

Diemžēl.. Hotmailam neko tādu iestādīt, izskatās, nevar.

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/23/05 6:16

Sveiki!

Ausmas Tante žēli nopūtās:

< Bet Tu gan pēdējā laikā esi ieciklējies tā pazemu, zem jostasvietas vien... Žagariņš riskē kļūt pavisam neinteresants kungs. :‑)>

Ar homīšu sišanu ne jau es nenodarbojos. Homīšu sitēji paši ieciklējušies savu starpkājēs atrodamo rīku atklāšanā Dieva un publikas priekšā. Es tikai komentēju, cerībā, ka paši nokauneesies un nolīdīs pagrīdē. Varbūt tad mēs varēsim atkal vienā mierā atgriezties pie Ausmas Tantes pilsonīgās bezatbildības aprunāšanas.

Žagariņa Kungs

==Nebalsošana, klusēšana, mutes turēšana ir aizstāve, sastingušā dzīvnieka taktika kad nespēj ne bēgt, ne cīnīties.==
    /Aija Baltā Mahte/

 

 

 

From: uldis@parks.lv
Date: 11/23/05 6:36

Juris wrote: < Ambrose Bierce was a homosexual.>

Tas mani absolūti neuztrauc, tāpāt, kā visi pārējie, kaleit viņi man fiziski neuzbāzjas vai nerīko gājienus.

Lai Jums adekvāta diena :)

Uldis

Mothers are fonder than fathers of their children because they are more certain they are their own.
           ‑‑‑Aristotle‑‑‑

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/23/05 6:45

Greetings!

Uldis Adekvātais quoted the immortal words of the late great Greek philosopher Aristotle:

< Mothers are fonder than fathers of their children because they are more certain they are their own.>

Yes, and I would not be concerned about your sexual habits if you would stop insinuating yourself in public by claiming that God Almighty approves your prejudice and if you resume your place in the closet you came from.

George W. Twigg

==Bet Tu gan pēdējā laikā esi ieciklējies tā pazemu, zem jostasvietas vien...==
    /Ausmas Tante/

 

 

 

From: beldavsa@indiana.edu
Date: 11/23/05 7:00

Ausma: < Bet Tu gan pēdējā laikā esi ieciklējies tā pazemu, zem jostasvietas vien... Žagariņš riskē kļūt pavisam neinteresants kungs. :‑)>

kas ir zems, kas augsts ir attiecīgs viens pret otra.  var viegli pagriezt vai visu 180 grādus pēc skata.

drīzāk Žagariņa kungam šķiet nav nekas interesants vai informatīvs ko izteikt ‑ ne tikai par zemjostas tematu, atkārtojot vienu ir to pašu jau nezcik reižu.

aija

 

 

 

From: mahris@myself.com
Date: 11/23/05 8:48

Jautājumam par Sveiku bez Žagariņa ‑ pēdējo 100 vēstuļu statistika.

39 ‑ dažādas lietas
 6 ‑ JZ izteikto uzskatu apspriešana
28 ‑ JZ personības apspriešana
27 ‑ JZ paša rakstītas

Izmetīsim Juri ‑ vai paliks par ko runāt?

Mahris

 

 

 

From: gailitis@ca.inter.net
Date: 11/23/05 10:05

Maris jautā:

<" Izmeti'sim Juri ‑ vai paliks par ko runa't?">>

Protams! Varesim runat par lietu butibu virs jostas vietas!!  ;o)))

Vilis G. <')))><

1. Capitalism is based on the assumption that you can win.
2. Socialism is based on the assumption that you can break even.
3. Mysticism is based on the assumption that you can quit the game.

 

 

 

From: zagarins@stcc.edu
Date: 11/23/05 10:34

Sveiki!

Vilis G. <')))>< pauda liekulīgu cerību:

< Varesim runat par lietu butibu virs jostas vietas!!  ;o)))>

Bet kā Tu sveikotājiem izskaidrosi, ka Tavam Kungam Dievam nav pieņemamas tieši tās homīšu izdarības kas notiek zem homīšu jostas vietas atšķirībā no tām, kas notiek zem Tavas jostas vietas?

Žagariņa Kungs

==Tados gadijumos veseliga vai turpmaka diskusija paliek neiespejama.==
     /Vilis G. <')))></

 

 

 

From: rumpis.listes@gmail.com
Date: 11/23/05 10:44

Tu ļoti daudz uzņemies, apgalvodams, ka vari noteikt cita slēptās domas ‑ vai cilvēks liekuļo vai nē ;‑)

‑‑
Rumpis :)

 

 

 

From: zagarins@stcc.edu
Date: 11/23/05 11:52

Sveiki!

Cilvēks liekuļo ja viņš pauž cerību, ka aizliegumu homīšiem saņemt Kunga Dieva sakramentu varēs aiztāvēt ar runām virs jostas vietas.

Žagariņa Kungs

 

 

 

From: rumpis.listes@gmail.com
Date: 11/23/05 12:45

Tie varbūt ir cilvēciski maldi, ne liekulība ;‑)

‑‑
Rumpis :)

 

 

 

From: gailitis@ca.inter.net
Date: 11/23/05 4:21

Sveiki,

Laikam jau ir pienacis tas gadijums, ko J.Z. izvelejas un iekļava zemteksta....

==Tados gadijumos veseliga vai turpmaka diskusija paliek neiespejama.==

Tomer pameiginašu neiespejamo! Atkartošu vel reizi tam "aizmaršigajam profesoriņam," ko jau nezskaitamas reizes esu klastijis:

Dievs, ne jau es ir visu iekartu sastadijis un ja kadam ir interese, var taču paši ieskatities visos sikumos, tapec man jau nekas isteniba nav nevienam jaizskaidro.

"No cilveces pirma pariša, nebija nekadu parpratumu ar kuru dzimumu uzsakt attiecibas lai vairotos un piepilditu pasauli ar pectečiem. Un kas butu ja pirmais raditais paritis nebutu Adams un Ieva bet Adams un Steve? Neviens no mums nēksistetu. Viszinošais Dievs ir visu noteicis, tikai cilveka greciga daba tai pretojas un sava lepniba izvelas paštaisnigo ceļu, neieverojot Dieva bridinajumus. Ar greka ienakšanu pasaulē un gadsimteņu ilgā laika posma secen, daudz kas mainijas. Daži no tiem traumatizetiem berniem, sagandeti sava jauniba ‑ uzaugot, meiģina apmierinat savas miesas kaislibas dažados citos veidos, iepretim Dieva nostaditam robežam. Un ka jau vienmer ir noticis, viņu sadarbibas rezultati nemaz nav tik patikami!"

Un viena cita vestule aizmaršigais profesors atkal klupa man virsu sacidams:

< Cilvēks liekuļo ja viņš pauž cerību, ka aizliegumu homīšiem saņemt Kunga Dieva sakramentu varēs aiztāvēt ar runām virs jostas>

1. Tīeši par kuru liekuligo cilveku šeit bija domats?

2. Katrai privatai iekartai ir tisibas izveleties noteikumus un tas biedrus.

3. Iepretim tiem <1%, kurji iztulko S.R. lai aizstavetu savu dzives stilu, ir vairums parejo kurji izprot rakstito ka tas bija pirmsakuma.

4. Pastasti mums ko tas sakraments tiem lidzes, ja tas ir domate tikai tiem kas pieņem un dzivo pec Dieva noliktam sadzives robežam?

Vilis G. <')))><

/"A very concerned American and a solid Lutheran to boot, Juris Z. is worried to death, about Uldis L. insinuating himself!"/   Whatever that might mean!?

 

 

 

From: Zagarins@stcc.edu
Date: 11/23/05 4:54

Sveiki!

Vilis G. <')))>< salika savu lietu pa četriem punktiem:

< 1. Tīeši par kuru liekuligo cilveku šeit bija domats?>

Tieši par Tevi.

< 2. Katrai privatai iekartai ir tisibas izveleties noteikumus un tas biedrus.>

Kristus mācība nav nekāda privāta iekārta. Nedz arī LELB nav nekāda privāta iekārta.

< 3. Iepretim tiem <1%, kurji iztulko S.R. lai aizstavetu savu dzives stilu, ir vairums parejo kurji izprot rakstito ka tas bija pirmsakuma.>

Tātad Tu sevi pieskaiti tiem <1%. Skaidrs. Primsākumā bija tā, ka onanistiem pienākas nāves sods kā arī tādiem, kas valkā drānas no divām dažādīgām dzijām pienākas nāves sods.

< 4. Pastasti mums ko tas sakraments tiem lidzes, ja tas ir domate tikai tiem kas pieņem un dzivo pec Dieva noliktam sadzives robežam?>

Pastāsti mums labāk kā Tev tur sastāv ar to Tavu daiktu zem tās Tavas jostas kad Tu uzlūko to savu kundzi un pastāsti mums kā Tu pierādīsi Tam Kungam Tai Pastarā Dieniņā, ka tas nekad netika augšāmcēlies pa tukšo, tikai izpriecas dēļ.

Žagariņa Kungs

==...man jau nekas isteniba nav nevienam jaizskaidro.==
    /Vilis G. <')))></

 

 

 

From: uldis@parks.lv
Date: 11/23/05 6:25

Žagariņa Kungs wrote:

< Pastāsti mums labāk kā Tev tur sastāv ar to Tavu daiktu zem tās Tavas jostas kad Tu uzlūko to savu kundzi>

Mjā, Zjagarinš savās interesēs ir konsekvents. Laikam mazsupečijā tā pieņemts‑ visu savu brīvo laiku veltīt kaimiņa zemjostasvietas izpētei.

PS. Varētu jau uzprasīt, ko par šādu ieinterēstību saka tava kundze... (bet varbūt arī nesaka neko, reiz jau mazsupečijā tā ir vispārpieņemts.)

Lai Jums adekvāta diena :)

Ulda Kungs.

"Recent studies have found that a diet high in soy beans and soy sauce can result in infertility in men. Which then goes to explain China's low population."
  ‑‑Conan O'Brien‑‑

 

 

 

From: mahris@myself.com
Date: 11/23/05 7:02

Uldis Liepkalns wrote: < Varētu jau uzprasīt, ko par šādu ieinterēstību saka tava kundze... (bet varbūt arī nesaka neko, reiz jau mazsupečijā tā ir vispārpieņemts.)>

Mjā, man tuvāka Ausmas pieeja.

Viens no ticamākajiem iemesliem hipertrofijai vārdu pasaulē ‑ centieni kompensēt problēmas reālajā.

Pažēlojiet, meitenes, Juri, un ne tikai Ausma vien.

Es, diemžēl, nevaru līdzēt, man parastā orientācija, un Jurim, cik saprotu, tāpat.

Mahris

 

 

 

From: gailitis@ca.inter.net
Date: 11/23/05 9:12

Sveiki un bye bye......

<< 1. Tīeši par kuru liekuligo cilveku šeit bija domats?>>

< Tieši par Tevi.>

Nu liels Tev paldies, bet žel gan ka Tu nebusi ieskaitits šini grupejumā jo Jezus nekad pie sevis nesauca tos paštaisnigos bet gan greciniekus un tadus liekuļus ka es un citus.

<< 2. Katrai privatai iekartai ir tisibas izveleties noteikumus un tas biedrus.>>>

< Kristus mācība nav nekāda privāta iekārta. Nedz arī LELB nav nekāda privāta iekārta.>

Cik laika Tev bus visas references parskatit, ja uzdošu? Tikai tapec ka Kristus aicinajums ir visiem dots, nenozime ka visi to pieņems un tā nepaliek eksklusiva sabiedriba kas tani tiek iekļauta. Palasi mazliet talak par to pašu Kristus macibu, lai apskaidrotu patieso lietu butibu. Ari LELB ir savi noteikumi un pieņemta kartiba ka jau visam oranizacijam kurjas piederigie ir apsolijuši kad tiks pieņemti, viņi izpildis visus notekumus. Ja kadam sludinatajam velak rodas petruna tad var taču izstaties, un neķezaties. Atceries kautko par Judasu Iskariotu?

<< 3. Iepretim tiem <1%, kurji iztulko S.R. lai aizstavetu savu dzives stilu, ir vairums parejo kurji izprot rakstito ka tas bija pirmsakuma.>>

< Tātad Tu sevi pieskaiti tiem <1%. Skaidrs. Primsākumā bija tā, ka onanistiem pienākas nāves sods kā arī tādiem, kas valkā drānas no divām dažādīgām dzijām pienākas nāves sods.>

Wrong again!!!!! Pagriez visu savu domašanu 180 gradus profesor! Cik jau specifiska ta statistika nebutu, no tiem 3% isto homišu mazak ka 1% pieturas pie kadas kristietibas viedokļa, bet gan iztulko to savdabigi lai nebutu kadu pretrunu no S.R. par viņu nodarbibam. Driz bus paš izdota homišu Bibele kur viss pretrunigais tiks parrakstits, nu lidzigi J.W.

<< 4. Pastasti mums ko tas sakraments tiem lidzes, ja tas ir domats tikai tiem kas pieņem un dzivo pec Dieva noliktam sadzives robežam?>>

< Pastāsti mums labāk kā Tev tur sastāv ar to Tavu daiktu zem tās Tavas jostas kad Tu uzlūko to savu savu kundzi un pastāsti mums kā Tu pierādīsi Tam Kungam Tai Pastarā Dieniņā, ka tas nekad netika augšāmcēlies pa tukšo, tikai izpriecas dēļ.>

Iespejams to nezinaji, nav pieklajigi godiga saruna atbildet viena jautajumam ar otru. Bet budams kartigais luteranits kaut Bibeles satura neparzinis pastastihu Tev, tas Kungs mans Dievs un Viņa Dels Jezus Kristus visu zin par ne tikai mani bet ari par profesoru Žagariņu, ta ka man it neka nebus jastasta kad es bušu Viņa klatbute, kas notiks 1007 gadus pirms Pastara dienas. 

Milziga plaisa, milziga atšķiriba vismaz starp mums abiem, pastav, jo visi mani greki ieskaitot manejo "jebkadu augšamcelšanos" ir pilnigi aizmirsti un piedoti, bet diemžel Tev vel tas celš ir jaiet ja velies nestavet nosodits Viņa priekša. Bet... ko es lai zinu, iespejams taveja augšamcelšanas nekad nav izpriecas deļ notikusi un esi bez greka un tirs ka baltais jerinš. Tapec jau šeit apruna visus parejos.

==...man jau nekas isteniba nav nevienam jaizskaidro.==    

/Vilis G. <')))></

udzu ievero kad cite cita viedokli, ir japabeidz tā rakstito un neizraut no konteksta, jo dod nepareizu nozimi iepriekš izteiktam.  Visi ir spejigi paši ieskatities un parliecinaties par mineto S.R. saturu, un tikai tapec man tas nav jadara. Eta fjso! Paņimajiš moi tavarisč?

 

 

 

From: arturs rubenis <arubenis@ix.netcom.com>
Date: 11/24/05 9:33

Lieliba naudu nemaksa.  ARis.

 

 

 

From: beldavsa@indiana.edu
Date: 11/24/05 10:00

Mahris: < Viens no ticamākajiem iemesliem hipertrofijai vārdu pasaulē ‑ centieni  kompensēt problēmas reālajā.>

nez cik šī valodas izcelšanās teorija pamatota, varbūt uzrādīsi avotus.  bez šaubām ne tikai zīdītāju attieksme pret pasauli, arī savējiem ij citiem savas sugas, starp citu izrādīta skaņām.  bet tieši putnus kas nav zīdītāji uzskata par dziesmas žanra paragoniem, vismaz dainās izcilas dziedātājas šūpulis kārts mežmalē lai var iemācīties no lakstīgalas utt.

< Pažēlojiet, meitenes, Juri, un ne tikai Ausma vien. Es, diemžēl, nevaru līdzēt, man parastā orientācija, un Jurim, cik saprotu, tāpat.>

šķiet arī es nevaru līdzēt, tomēr diezvai orientācija šeit ar nozīmi.  Žagariņa kungam man nesaprotama iemesla dēļ nav vēlēšanās ne tikai ar mani izmainīt domas.

Žagariņa kungs citējis Rainer Maria Rilke (1875‑1926).  man nav vāciski, bet angliski šī dzeja ir līdzīga kādu nezinot par Rilkes dzeju pati uzrakstīju pēc tuva drauga nejēdzīgas nelaikā neparedzētas pēkšņas varmacīgas no šīs dzīves šķiršanās 2000. g.  mana pasaule no tā pārdzīvojuma dzīves varbūt ts ekistenciālās krīzes tika sadauzīta šķembās.

it kā esot tie kas tiekot aiz plosīšanās, depresijas, vai vienaldzības uz apgaismota apzinoša miera kas neesot tas pats kā nāve, dzīvības gaismas ugunij izdziestot.

‑‑‑‑‑‑

Buddha in Glory

       /Rainer Maria Rilke/

Center of all centers, core of cores,
almond self‑enclosed and growing sweet‑
all this universe, to the furthest stars
and beyond them, is your fleš, your fruit.

Now you feel how nothing clings to you;
your vast shell reaches into endless space,
and there the rich, thick fluids rise and flow.
Illuminated in you infinite peace,

a billion stars go spinning through the night,
blazing high above your head.
But in you is the presence that
will be, when all the stars are dead.

‑‑‑‑‑

aija

 

 

 

From: beldavsa@indiana.edu
Date: 11/24/05 10:07

< Lieliba naudu nemaksa.>  ARis.

var strīdēties par kurja patiesību, tā tad arī par liekulību, bet maksāt vai saņemt maksājumu ir vienas patiesības pamatota liecība.

aija

  

 

 

From:          aabele@sveiks.lv
Date:          11/27/05 11:50

Ir vairākas ziņas. Kura priecīga, kura bēdīga, spriediet paši. Mēs, divi vecīši, saņēmām laulības apliecību ar ierakstu Nr. 1. Vārdu sakot, esam šogad vienīgais "jaunais pāris" pagastā. Vēl viens iecerēts uz Ziemassvētkiem. Ja vien līgavainis pārradīsies mājās no Īrijas...

Ausma

 

 

 

From:          tas.pats@sveiks.lv
Date:          11/27/05 12:11

Apsveicam apsveicam, katrā gadījumā nav jau svarīgi skaits, bet gan kvalitāte! Un kā smejies labs piemērs mēdz būt "lipīgs". Tā ka Ausmas tante ar ir devusi savu ieguldījumu  problēmu risinājumā. Kā smejies, lai Rūgts!

< Vēl viens iecerēts uz Ziemassvētkiem. Ja vien līgavainis pārradīsies mājās no Īrijas...>

Ar šitādiem stāstiem Ausmas tante drīz pārsitīs pat tādu klasiķi kā Blaumanis. Tā tas ir bijis vienmēr un būs mūžīgi, kāds atradis, kāds neatradis, kāds atradīs neīsto ‑ un ja atradis, tad kaut no pasaules malās atnāks. :) Heh taisni vai jocīgi, pasaule vēļoprojām grozās ;)

Ar cieņu ...

 

 

 

From:          indulislacis@yahoo.com
Date:          11/27/05 12:24

Laimes vēlējumi Jums abiem ar Olgertu! Tad nu dzīvojiet saticigi un laimigi kā divi balodiši.

Ruta un Indulis      

 

 

 

From:          Harijs Buss <harijs@info‑šelter.net>
Date:          11/27/05 1:03

aabele@sveiks.lv rakstija:

< Vārdu sakot, esam šogad vienīgais "jaunais pāris" pagastā.>

Sirsnīgi apsveicu! Nu ko, lai esiet jaunajiem par piemēru!

Harijs

 

 

 

From:          rikards37@sbcglobal.net
Date:          11/27/05 1:20

APSVEICAM !!!  Abi  ar  Lilitu  sūutam  sirsnīgus  sveicienus  un  laba  vēlējumus  ‑  lai  sirsnības  un  jautru  brīžu  bagātas  dienas !                  Ričs.

 

 

 

 

From:          Zagarins@stcc.edu
Date:          11/27/05 2:44

    Jau sen bij beigta vasara,
    Kad mācītājs tos laulāja,
    Kad skaņi tā pie altāra
    Tie beidzot teica: "Jā!"
    Tiem vēlu, lai tiem mūžam zied
    Gan prieks gan augsta laimība!
    Lai mīlīb's saule nenoriet,
    Lai neaizmirst teikt "Jā"!

    Žagariņa Kungs

 

 

 

From:          aabele@sveiks.lv
Date:          11/27/05 2:49

Paldies visiem par apsveikumiem! Ja jau vairāk nekā četrus gadus varējām būt labi kaimiņi, tad diezin vai kroņa papīrs mūsu attiecības sabojās.

:‑)

Taču paraugu, diemžēl, nav kam rādīt, jaunatne izklīdusi ‑ kurš tepat Rīgā, kurš Īrijā, kurš Vācijā, Dānijā, Lielbritānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, ASV un kur tik vēl ne. Kādreiz pirmklasniekus nevarēja divās klasēs satilpināt, šogad tikai pusklasītei jaundzimušie sanākšot. Un te nu vecīši līdzēt nevar, vienīgi paši savas vecumdienas ne tik vienmuļas darīt.

Šodien lasīju, ka Krievija cer tuvākajos gados dabūt atpakaļ 3 miļonus tautiešu no NVS un Baltijas, lai Krievzeme nepārķīnojas. Raksta arī, ka Rīga ņemšot pie sevis latviešus no Krievijas. Bet tie jau ir tikai ielāpi. ES būtu nopietni jādomā, kā nostiprināt savienības nomales, īpaši tik stratēģiski svarīgas kā Baltija. Cerams, vismaz to sākuši saprast, ka uz trešās pasaules viesstrādniekiem paļauties ir riskanti.

Zināju, ka arī mūsu pagasts iztukšojies no pamatiedzīvotājiem. Un tomēr šis fakts satrieca, nebiju domājusi, ka sekas ir tik daudzpusīgas. Vienīgais mierinājums, ka nav ne 1941., ne 1949., ne Pētera I laiki. Kaut tikai varētu paredzēt, kas Dieviņam ar visu šito padomā!

Ausma

 

Kas jauns Latvijā?